El menyspreu de Letícia a la reina Sofia és el tema del moment. El vídeo del qual tothom parla és a tot arreu i els famosos també volen comentar-ho. Des d’Álvaro de Marichalar a Federico Jiménez Losantos, passant per Naty Abascal o Carla Goyanes. La jet-set s’ha posicionat públicament, però l’opinió que realment interessa és la dels membres de la família reial.

La bomba arribava amb les declaracions de Joan Carles I, qui hauria dedicat unes paraules molt dures a la seva jove: “Si no vols fotos de les nenes amb els avis, no haguessis tingut dues filles amb Felip”. Ell ha estat, segurament, el més dur. Mentrestant el rei Felip demanava a Letícia que ho deixés córrer i la reina Sofia treia importància a l’escena.

Però què passa amb la família de la Reina? Fidels defensores de la Letícia, són les primeres que haurien de sortir a demanar que no se la critiqui com s’està fent. La seva mare, però, ha optat pel silenci. Paloma Rocasolano no ha gosat dir ni mu, una actitud que semblava voler imitar l’altra filla, Telma Ortiz

Telma Ortiz  GTRES (2)

GTRES

La germana de la Reina va evitar pronunciar-se davant dels reporters en un primer moment, però ara ha acabat esclatant. Crítiques, insults i retrets. La reina Letícia ha quedat en evidència i tothom l’està deixant verda. Doncs bé, Telma ha demanat respecte: “S’haurà de comprendre la reina Letícia en tot aquest assumpte. Té el meu suport, absolutament”.

Uns ànims que han evidenciat que Letícia no està sola. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat