Aquest 3 d'abril de 2019 passarà a la història de la monarquia espanyola com el dia que Letícia va cremar en públic la Corona, llençant el barret al foc. Letícia tenia clavats els 365 dies que ha hagut de fer veure que es duia bé amb la seva sogra. Després de l'incident a la Catedral de Palma els consellers de Zarzuela li van fer fer tot el teatre del món: obrir la porta a la reina Sofia, anar al mercat amb la reina Sofia, xerrar amablement amb la reina Sofia. Si la monarquia és imatge, acaba de perdre el seu sentit. La imatge està ensorrada. Tot teatre. Tot mentida:

leticia sofia nenes 2 efe

leticia sofia nenes mercat peix efe

leticia taronja sofia gtres

EFE

Letícia s'ha estat mossegant el llavi un any. S'ha menjat les ganes de dir que la reina Sofia no és l'anciana venerable i vexada que tothom creu veure. La gota que ha fet vessar el vas ha estat quan Sofia ha estat a Mallorca per refregar-li a la seva nora que celebra l'efemèride de la humiliació de Palma... anant a Palma. ¿Con que esas tenemos? Letícia aquesta setmana es va preparar un estilisme especial pel seu primer acte oficial: la mateixa roba que va dur aquell 1 d'abril a la Catedral de Palma.

leticia topos efe

leticia cara GTRES 

GTRES

La rebel·lió a Zarzuela torna a ser pública. La premsa més cortesana ho dissimula dient que la coincidència d'outfit ha estat una "casualitat". Ningú que es consideri periodista pot confiar en les casualitats. El diari El País ha sortit de l'armari dels palmeros reials i la periodista rosa del diari, Mábel Galaz, ha destapat part del que amaga la relació Letícia-Sofia: "Doña Sofía se ha lamentado en pequeños círculos de lo poco que coincide con sus nietas. Felipe ha sido quien ha intentado siempre unirlas. Se ocupaba personalmente de llevar a sus hijas a visitar los viernes a Juan Carlos, que tampoco tiene mucho trato con Leonor y Sofía. (...) Letizia marca las reglas en su casa y sus hijas ven a sus abuelos paternos poco, aunque viven a escasos metros en el recinto de La Zarzuela. No sucede lo mismo con los hijos de Elena y Cristina".

leticia sofia palma 2018 GTRES

GTRES

El que era un secret a crits ho publica el diari de més tirada a Espanya: Letícia arracona els reis emèrits i no els permet tenir relació amb l'hereva al tron i sa germana. Viuen porta per porta però els avis només veuen les nenes els divendres. Ara s'entén tot millor: Letícia no volia impedir una foto a la Catedral de Palma. Vol impedir que Sofia s'acosti a les seves filles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat