Acaba l'any i Letícia compta els dies que falten per acomiadar el seu annus horribilis. L'any en què va perdre l'única batalla que creia guanyada, la de la imatge. Hores de cirurgia, d'estilistes, de perruqueria que se'n van en orris per gestos de menyspreu a la seva sogra o al seu marit. Acaba l'any com el va començar: malament. En el fred madrileny ha tingut la pensada de vestir un abric de pell de visó. Ho ha fet a l'acte de lliurament dels premis del diari Abc. Creia que no desentonaria amb les senyores de dretes de l'alta societat madrilenya que llegeixen l'Abc. A la porta, en trobar-se tanta premsa s'ha tret l'abric ràpidament per evitar les fotografies embolicada amb un animal mort. No ha pogut evitar la foto amb què la traeix la seva revista de capçalera, Hola:

Entre Abc i Hola han rematat el 2018 de la reina Letícia. Escriu la revista: "La Reina sorprendía al lucir un chaquetón de piel de color negro con cuello con el que se resguardó de las bajas temperaturas. Esta no es la primera vez que lleva pieles, pero no suele ser habitual. Sólo en contadas ocasiones ha optado por este tipo de abrigo, que parece visón, pues ella es mucho más apasionada del cuero".  El digital Jaleos no està tan ben documentat i creu que és el primer cop que Letícia ofèn els animalistes i es posa pells: "La reina ha llegado a la sede del periódico preparada para el frío, con un chaquetón de piel de pelo largo. Es la primera vez que la vemos con una prenda de este tipo, ha lucido cuero y ante, pero no este estilo que parece visón". A dins ja anava sense mànigues:

leticia sense manigues abc EFE

EFE

En Blau ja va publicar que Letícia no és amiga dels animals. Peñafiel la va acusar de matar el gos de Felip i Eyre va escriure que li va regalar rifles de caça al rei.  Letícia aconsegueix ara amb el seu abric animal eclipsar el look del seu marit. Etiqueta de gala per uns premis de la dreta periodística i el digital Jaleos la remata: "Puede que por miedo a ser criticada, se ha quitado el abrigo a toda velocidad, quedándose con los brazos al descubierto. Es como Elsa, la de Frozen que no siente las bajas temperaturas".

leticia elsa frozen CR

Casa reial

El que li faltava, Letícia és Elsa de la pel·lícula de Walt Disney Frozen: la reina de les neus, amb un vestit amb floquets en un fons de negra nit i sense sentir el fred, solitària, aïllada i cantant Let it go. Letizia Suéltalo. Deixa-ho estar.