El vídeo viral de Letícia apartant la mà a la seva sogra, la reina Sofia, ha arribat a tots els racons. La Casa Reial ha rebut una de pals increïbles, queixant-se tothom de la penosa imatge que han ofert. L’actual Reina és qui més crítiques ha rebut, però molts han aprofitat per aconsellar al rei Felip dient-li que val més que es divorciï d’ella.

Jaime Peñafiel ja ens ho va avançar l’endemà mateix de la publicació de la polèmica escena, dient que l’única solució és la separació: “O Felip es divorcia o Letícia es carrega la monarquia”.

Doncs bé, sembla que això hauria arribat a oïdes dels mitjans alemanys. El Neue Post, de fet, porta aquesta setmana a la parella reial en portada sota uns títols demolidors: “Canvi i tallo”, clamen. Fent referències a les múltiples ocasions en què Letícia hauria quedat en evidència.

Però el titular més escandalós està just a sota: “El divorci a Espanya és imminent”. Així, tal qual. Però no es queden contents amb això i van més enllà, fent-se unes quantes preguntes: “Per què el rei ha d’acabar amb el matrimoni?”, comencen. Passant a plantejar-se també què passarà ara amb les filles.

portada neue post leticia

La revista està dedicada a la crònica social europea, llegint un munt d’articles que s’han publicat aquí i allà sobre el tema. Sembla que s’han quedat amb les peces més negatives, obviant el teatre que van protagonitzar després de l’operació de genoll del rei Joan Carles, quan Letícia va interpretar un paper obrint-li la porta del cotxe a Sofia i deixant diverses mostres d’estima.

leticia obre porta sofia efe

EFE

El mitjà alemany hauria donat la volta a aquestes imatges, quedant-se amb les informacions que van sortir posteriorment assegurant que el rei Joan Carles I no hauria perdonat a Letícia el lleig. Un cabreig que l’hauria portat, fins i tot, a impedir que accedís a l’habitació de la clínica en la qual es trobava.

Tindrà raó la revista? Ens trobem davant les últimes imatges de Felip i Letícia junts?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat