S'acaba 2019 i és moment de fer repàs, però si qui el fa és Jaime Peñafiel, qui tremola és Letícia. La reina d'Espanya no ha tingut el seu moment "baralla de reines" de la Pasqua a Palma 2018, però en la seva última crònica al digital LOC, Peñafiel li retreu una de les seves grans pífies de l'any. Va ser en el sopar oficial ofert al president del Perú. Letícia va decidir lluir una banda amb la condecoració peruana però no va voler tapar-se les espatlles que tant li ha costat muscular. L'efecte òptic era estrany: semblava més una miss que una reina:

letizia princesa disney EFe

leticia peru gtres

GTRES

Escriu Peñafiel que aquesta manera de lluir una banda és contrària al protocol: "Las princesas suecas han dado una lección a Letizia: las bandas de las condecoraciones tienen que ir del hombro izquierdo a la cadera derecha pero ¡sin cortar!".

Peñafiel ha llegit En Blau la notícia La princesa de Suècia humilia Letícia: lluir esquena sense semblar vigorèxica. Allà mostràvem imatges de com les princeses sueques assistien a la Gala dels Premis Nobel amb la banda sense tallar:

victoria suecia nobel GTRES

Victòria de Suècia / GTRES

leticia banda peru

GTRES

Letícia no en sap o no en vol saber. Els experts ja la van advertir: "El escote deja al descubierto la espalda real poniendo en evidencia su extrema delgadez. Evitó llevar un collar algo que ese escote pedía a gritos. La banda de la condecoración peruana había sido cortada y metida dentro del "corsage" (Carlos García Calvo). "Letizia quiere llevar los hombros al aire y por mucha banda que haya se corta y se cose al escote y se terminó el problema. Ella luce omóplato sí o sí" (Jaleos). Faltava Peñafiel, que es reservava la clatellada pel resum de l'any.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat