Els premis Nobel són als premis Princesa d'Astúries però d'interès mundial. Dues cases reials, la sueca i la noruega, es posen d'acord per lliurar els guardons: a Oslo el de la Pau i a Estocolm la resta. La Casa Reial sueca es va posar les millors gales però sense semblar una catifa vermella dels Oscars.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kungahuset (@kungahuset) on

Les princeses sueques acaben d'alliçonar Letícia explicant-li com semblar elegants sense aparentar ser una xoni de barri. Letícia confon elegància i vigorèxia i quan es posa un vestit amb l'espatlla a l'aire només es veu una reina híper musculada molt inapropiada:

leticia ganyota GTRES

leticia esquena musculada gtres

GTRES (Arxiu)

Comparin l'espatlla de Letícia amb la de la princesa Madeleine de Suècia. Les hereves sueques no tenen problemes amb la bàscula i intenten no semblar obsessionades amb la imatge i la cirurgia. On Letícia té un múscul trapezi que fa por, Madeleine té unes xixes ben naturals:

princesa madeleine suecia esquena gtres

madeleine de suecia gtres

GTRES

Madeleine, la tercera filla dels reis de Suècia, té 10 anys menys que Letícia, 37, i va impecable als premis, com tota la família: la seva cunyada, Sofia, esposa del príncep Carles, no és de sang reial i té tatuat un sol a l'esquena. Serà que no en té massa, de sol a Estocolm. Millor Victòria, l'hereva i similar a Mette Marit de Noruega, que anava com una oficinista a Oslo:

princesa sofia suecia EFE

Princesa Sofia de Suècia/ EFE

princesa victoria suecia efe

Princesa Victòria de Suècia / EFE

mette marit nobel efe

Princesa Mette-Marit de Noruega (de blanc, a la dreta) / EFE

Letícia un cop més queda en evidència per les royals europees. Es desfogarà aixecant unes peses.