Quarta parada dels reis en el Letizia Tour 2020. Canàries, Balears, Andalusia i ara Castella La Manxa. A Cuenca, Letícia ha fet de tot: visitar un centre de persones amb discapacitat intel·lectual, aturar-se amb una venedora de cupons de l'ONCE i visitar una granja d'ànecs. Allà és on ha vestit el look totalment inadequat per trepitjar caques de gallina i merda d'oca:

leticia patos EFE

leticia granja EP

leticia mango ep

EFE / EP

La reina va amb unes sabates de taló de vímet, o espart estil Castañer, a visitar merdes d'oca. O no sabia on anava o tant li fa. Per un dia que s'acosten als més desafavorits, l'espifia amb el look de ciutat i pija per una granja de Cuenca. Els empleats anaven amb calçat adequat i la reina a la seva bola: bolset de vímet a joc que s'exhaurirà  a les botigues pijes.

bolso vimet leticia pija GTRES

leticia sindroem down EFE

felip i noi sindroem down efe

leticia felip ulleres sol efe

leticia a l'ombra efe

EFE / GTRES

Segons la premsa rosa: "Letizia lucía un mono largo, de manga corta, estilo camisero y con estampado animal print. Su nuevo peinado fetiche, coleta alta, y a las alpargatas de cuña". I per variar fa un anunci d'una marca catalana, la granota és de Mango i val 39,99 euros. Trepitjar merda d'oca (amb sandàlies cares) porta sort. La necessita.