A Zarzuela algú s'ha begut l'enteniment. La gira dels reis per 17 CC.AA. està plena de paranys, pífies i errades. Però Felip s'ha fet un gol en pròpia porta al lloc més humil de Sevilla, el barri de Las Tres Mil vivendas, considerat "el barrio más pobre de España".

 

Com que era la primera parada peninsular després de Canàries i Balears, els reis Felip i Letícia han estrenat el seu últim blindat, un Mercedes de 550 mil euros. I s'han passejat amb aquest carruatge al poble més humil. Com diu l'assessora en imatge Patrícia Centeno, olé tú. Es veu el morro a l'esquerra de la foto:

mercedes felip leticia gtres

GTRES

reis cordova efe

EFE

Segons publica El Español: "Felipe acaba de estrenar un Mercedes de última generación: el mayor blindaje posible desarrollado por la marca alemana. Mercedes-Benz había sido la única empresa que presentó una propuesta. El procedimiento seguido fue el de adjudicación negociada sin publicidad. No se convocó un concurso público al que se pudieran presentar diversas ofertas".

mercedes

EuropaPress 3212306 rey felipe vi llegada centro social don bosco poligono sur despues

EP

El cotxe està preparat per suportar "protección VR10: un ataque con rifles de asalto, balas de acero endurecido y explosiones en sus bajos" .L'únic objecte llancívol que podia haver atacat el capó del rei és un crostó de pa dur. Si algú pensava en el pitjor lloc per estrenar un cotxe de 100 milions de pessetes és a Las Tres Mil Viviendas. Tercera parada dels reis, tercera pífia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat