Letícia és calba. L'estrès està causant estralls en els reis la setmana prèvia al discurs més important de l'any, el de la nit de Nadal on Felip VI ha d'abordar l'escàndol de corrupció de Joan Carles (confessat pel seu propi pare) i l'escàndol de militars colpistes. Letícia està perdent cabells, especialment de la part posterior de crani. I una foto demostra que s'hi ha fet posar un postís:

letizia pelo falso ampliado Casa Real

letizia pelo falso 3 cr

Letícia en l'acte del Cervantes a Montjuïc, Casa Reial

Aquest dilluns la reina ha visitat Barcelona per lliurar el Premi Cervantes al poeta Joan Margarit i els tuitaires més espavilats han vist clarament que Letícia fa com tantes famoses, des de Penélope Cruz a Patricia Conde: posar-se un postís, cabell fals, pèl de morta, Els postissos procedents de l'Índia són els més valorats.

letizia pelo falso CR

Margarit llegeix un poema a Letícia amb perruca, C.R.

Veus expertes consultades per EN Blau expliquen que "Es un postizo que se pone en la parte superior de la cabeza, para dar mayor volumen a la melena. Se coge con clips y se disimula con una diadema". Letícia sembla una Kardashian i la xarxa explota:

No sorprèn res ja de la multi-operada reina d'Espanya: s'ha posat bòtox, s'ha operat el nas i la cara i es posa pestanyes de mentida. Si té els cabells molt fins, es posa perruca. Pilar Eyre va revelar que Joan Carles porta bisoñé al clatell. I Letícia també.

letizia pelo falso 2 cr

Letícia porta perruca, C.R.

Dies durs a Zarzuela. EN Blau ja va demostrar fa pocs dies que Felip es mossega les ungles de manera tan compulsiva que es fa sang i es deixa els dits en carn viva. I per acabar l'annus horribilis reial: Letícia alopècica.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat