Els Borbons estan malalts. No només de diners i poder sinó per mala salut. Joan Carles ha estat ingressat a un hospital dels Emirats per alguna raó que Zarzuela desmenteix que sigui COVID. Podria ser qualsevol de les seves dolences. I Felip ha heretat la mala genètica endogàmica de la família. El secretisme sobre la salut del cap de l'Estat amaga una malaltia de Felip que ha quedat a la vista de tots.  El detall de la foto és exclusiva d'EN Blau:

detalle manos sangrantes felipe VI Casa Real

Malaltia d'onicofagia de Felip, CR

Serà per estrès, serà que es mossega els dits dels nervis o serà una altra malaltia minoritària però en el seu últim acte oficial ha aparegut amb les mans sagnant. Com si s'autolesionés. Alguns metges ho  diagnostiquen com una onicofagia: hàbit de menjar-se les ungles compulsivament que comporta problemes a les dents, com va demostrar una foto d'En Blau, deformacions a la cutícula, berrugues i infeccions. 

felipe manos con sangre en los dedos CR

Felip saluda amb la mà sagnant al pit, Casa Reial

La imatge és repugnant. El cap de l'Estat a un acte de lliurament de premis empresarials i saluda tothom amb la mà plena de ferides, les puntes dels dits morades que encara sagnen. Dona pitjor imatge que les tiretes que sovint es posa als dits per amagar la malaltia. Ara ja se sap per què duia esparadrap als dits: li sagnen de manera fastigosa.

Santiago Abascal rei Felip VI Encaixada de mans zarzuela - Efe

tirita 3

felipe pablo iglesias EP

Diferents actes oficials amb tiretes als dits, EP

Alguns diuen que l'ha mossegat Letícia, altres que es mossega els dits per temor a que l'asseguin davant d'un tribunal com a testimoni o imputat en el futur. Els més mal pensats creuen que té ferides als dits de comptar bitllets.

felipe tapa manos CR

Felip es tapa les mans plenes de ferides, EFE

Més enllà de sospites, la foto demostra que el rei d'Espanya té una malaltia, epidèrmica o nerviosa. Mossegar-se així els dits  pot implicar un TOC, trastorn obsessiu compulsiu, que l'incapacita. Preocupant. Zarzuela també ho desmentirà? La sang és a la vista de tots.