Leonor n'ha sorprès de propis i estranys en prendre una decisió dràstica de trencar completament la relació amb la Família Reial Espanyola. Després d'un any i mig de distanciament gradual, l'hereva al tron ha decidit fer un pas més enllà i tallar tota mena de contacte amb la família del seu pare, presumptament per influència de Letizia.

Leonor trenca relació amb els Borbó

Es diu que la Reina ha estat una gran influència en la decisió de la Princesa d'Astúries. La consort no ha vist amb bons ulls la relació de la seva filla amb la família Borbó, i hauria pressionat l'hereva al tron espanyol perquè s'allunyés d'ells.

Leonor
Leonor

Presumptament, la periodista no vol que la seva primogènita es relacioni amb els seus cosins, ni les seves ties, ni tampoc amb els seus avis paterns. Davant d'aquest escenari, Felip VI no s'ha pronunciat sobre això. Aparentment Letizia vol protegir la seva filla i el seu futur regnat, totalment allunyat dels Borbó i els seus errors, especialment Joan Carles I.

La germana de la infanta Sofia no té cap contacte amb la família del seu pare. Encara que, recordem que, el passat 31 d'octubre en el marc de la celebració de la seva majoria d'edat i la jura de la Constitució, a Letizia no li va quedar més remei que convidar a tots els Borbó a la festa d'aniversari.

En la celebració hi va haver poques absències, però molt notables. Juan Carlos i Sofia, com|com a avis, les seves ties Cristina i Elena, no podien faltar, encara que alguns dels seus cosins van decidir no assistir a l'esdeveniment, especialment Victoria Federica, qui no va posar ni una sola excusa. Juan i Pablo Urdangarin, per la seva part, també es van inventar compromisos falsos.

La relació de Leonor i els seus cosins

Ha transcendit que la Princesa d'Astúries no té la més mínima relació amb els seus cosins. Sobretot, amb Victoria Federica. La jove model ha deixat clar que no manté cap relació amb la seva cosina, ni amb els seus oncles. Tanmateix, encara que es va perdre l'aniversari, va felicitar a la seva cosina per la seva majoria d'edat i per la jura de la Constitució.

Victoria Federica Instagram
Victoria Federica Instagram

Per a la filla de la infanta Elena, Leonor serà la millor reina. "Avui és un gran dia per a tu i per a Espanya, estic segura que arribaràs a ser una gran reina. Em sento molt orgullosa de tu. Feliç aniversari!", va escriure Victoria Federica en xarxes.

El cert és que Victoria Federica no té cap tracte amb la seva cosina perquè Letizia considera que no és una bona influència per a la seva filla perquè no té la conducta adequada per pertànyer a la Família Reial. A l'influencera li agrada anar-se de festa, és molt polèmica i, a més, porta una vida bastant pública a diferència de les filles dels Reis d'Espanya, que es limiten a ser vistes i fotografiades en esdeveniments oficials de Casa Reial.

Per a molts Letizia és la responsable que Leonor s'allunyi de la seva família per part de papa perquè ella no manté bona relació amb ells i és la seva manera de venjar-se dels Borbó.