La monarquia britànica viu pendent d'un hospital per diversos motius de salut. Dues figures tan rellevants com el rei i la princesa de Gal·les han passat pel quiròfan de The London Clínic: Carles III per un engrandiment de pròstata, Kate Middleton per un problema abdominal que sembla seriós. La recuperació de la dona del príncep Guillem serà lenta; 2 setmanes de postoperatori i 3 mesos més de baixa. Un llarg període en el qual necessita calma, repòs, optimisme. Aparcar neguits i mal rotllos i centrar-se en el més important. Malauradament, està comprovant que no serà pas així.

Un nou escàndol s'acosta des de l'horitzó mediàtic, des de la televisió. Un familiar de la princesa, l'oncle Gary, acaba de fitxar per un programa de màxima audiència, repercussió i nombre d'oportunitats per armar un bon cacau. El 'Big Brother Celebrity', l'equivalent del 'Gran Hermano VIP' de Telecinco. Els productors de la cadena ITV han aconseguit temptar-lo amb una xifra prou llaminera. Una inversió que garantirà "or televisiu", segons el Daily Mail anglès. És la gran estrella de la nòmina de concursants que habitarà la casa a partir del mes de març, amb la neboda Kate veient-lo per televisió des de casa seva convalescent i amb una por de mil dimonis. Per què? Doncs perquè en Gary és un perill. No és la primera vegada que la fa grossa. 

Gary Goldsmith Youtube
Gary Goldsmith / Youtube

El currículum de Goldsmith, de 58 anys, té passatges força inquietants per a la tranquil·litat emocional de la princesa. Quatre bodes, una agressió masclista a una d'elles per la que va ser condemnat, vídeos esnifant cocaïna de festa a Eivissa... La Kate sap que el germanet de la seva mare Carole és un imant de pollastres. La seva peculiar forma d'expressar-se i parlar sense embuts ni filtres és una de les seves característiques mediàtiques. El contingut, també: com quan va qualificar l'Enric com "petulant i egoista".

Archie Meghan Harry GTRES
Archie, Meghan i Enric / GTRES

Entra al concurs i al fang per "defensar l'honor dels Middleton", arran de les polèmiques memòries del germà díscol d'en Guillem. El merder per les acusacions de racisme contra Meghan Markle i el seu fill Archie, i que assenyalen presumptament els prínceps, li van fer mal. No suporta els cunyats royals, i "està ansiós" per entrar a la casa i començar a repartir estopa. "Ha deixat clar que parlarà de qualsevol tema, i és prou clar quan es tracta dels Sussex". Un piròman, vaja. No li farà cap favor, millor no remenar els femers. Això sí, s'endurà una bona pasta. Al final, es tracta d'això. La Kate passarà del postoperatori a la consulta del psicòleg. Gràcies, tiet, pel regal.

Kate Middleton abdomen GTRES
Kate Middleton amb mal a l'abdomen / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!