Soy tu padre... y lo sabes. La frase l'ha popularitzat Julio Iglesias, però ara hem descobert, per un íntim de Joan Carles, que el seu autor original és l'emèrit.

julio iglesias soy tu padre

Que se sàpiga, Joan Carles té tres fills confessats. Però n'hi ha una dotzena més, com Albert Solà, el cambrer de la Bisbal, que assegura que són fills del monarca. La llista d'amants és igual de llarga. Teòricament, Joan Carles només té una dona, la reina Sofia, però ja se sap que han hagut d'eixamplar els marcs de les portes de Zarzuela perquè hi pugui passar. Corinna és el nom més il·lustre de les amiguis del campechano. Però els noms de Marta Gayá o Barbara Rey també han sonat constantment. Sabem del cert de la tendència del pare de Felip de retozar en llits aliens, però el que no sabíem és que potser les desenes d'operacions de malucs a les quals s'ha sotmès potser són fruit d'una activitat frenètica.

joan carles crosses gtres

GTRES

Perquè un íntim del rei Joan Carles ha posat una xifra damunt la taula. Una xifra escandalosa, tractant-se de qui és. Cadascú pot anar-se al llit amb qui pugui, només faltaria. Però tractant-se d'un rei que defensa una idea de família i unitat i que hauria de pregonar amb l'exemple, és una xifra insultant. I més, si es paga els capricis amb els diners de tothom. Assegura l'amic que Juancar ha estat ni més ni menys que amb més de 1.500 dones... En saber-ho, a la xarxa li ha vingut al cap, immediatament, un nom:

Per molt astronòmica que sembli la dada, encara n'hi ha una que ho és més. Una xifra que ja no fa tanta gràcia i que supera les dones amb les quals ha estat: els bitllets que s'ha posat a les butxaques de manera fraudulenta. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat