Els escàndols extramatrimonials del rei Joan Carles I semblen no tenir fi. Quan molts parlen ara de la presumpta relació de la seva dona amb el vidu de la duquessa d’Alba, el diari italià Il Corriere della Sera treu una exclusiva bomba.

L’emèrit hauria viscut fa uns anys una situació digna de comèdia. Es trobava en un iot amb una guapa i jove model quan un home dels serveis secrets hauria cridat: “Ràpid, està arribant la Reina!”.  

I la solució que van trobar en aquell moment no va ser una altra que agafar la noia de braços i cames i llançar-la al mar. Allà hauria estat rescatada, és clar, però tot en el més absolut silenci. Mentrestant, a l’altra banda del iot, arribava Sofia a fer una sorpresa al marit, alegrant-se molt en veure’l casualment amb una ampolla de cava a la mà.

La premsa italiana no pot estar més entusiasmada amb aquesta sucosa història. De fet, segueixen de prop totes les novetats, fins al punt de fer un especial el dia del seu aniversari repassant la seva agitada vida amorosa.

Una nova anècdota que arriba poc després que el subdirector de la revista Interviú confessés l’existència d’un reportatge de fotografies de Joan Carles completament despullat. I cal no oblidar tampoc la nova demanda de paternitat que una dona belga vol interposar contra ell; estant el fantasma de la filla il·legítima que hauria tingut amb una aristòcrata encara a l’aire.

Sembla cada cop més evident, doncs, que el monarca ha portat una doble vida d’allò més intensa.