Risto Mejide ha esquivat la censura per destapar els fills secrets de Joan Carles I. Aquest era el titular que ha fet que el Chester d'aquest diumenge tingués els teleespectadors enganxats a la pantalla. L'expectació era màxima. El rei tenint fills extramatrimonials? 

La periodista especialitzada en la Casa Reial ha deixat bocabadat tothom en insinuar a Risto que l'emèrit podria tenir més fills a banda de Felip, Cristina i Elena. Fa anys que es parla dels possibles fills il·legítims de l’antic monarca. De fet, al llibre Juan Carlos I, el rey de las cinco mil amantes, s'assegura que es tracta d’una vintena. Ara bé, aquest és el primer cop que es donen pistes sobre la seva identitat, fent evident que es tracta d'alguna cosa més que un rumor. 

Tot començava amb Eyre confessant que coneix més al monarca que la seva pròpia família: "I més que la seva dona, és clar", deixava caure, picant l'ullet i pensant en un matrimoni que fa aigües. Les seves fonts l'haurien explicat coses "molt fortes"... I entre elles, el bombazo de la nit: la filla extramatrimonial de Joan Carles I.

Malgrat que la periodista no volia donar massa detalls, no havien passat ni dos minuts d'entrevista quan se li ha acabat 'escapant' el sexe d'aquesta presumpta descendent. I un cop el 'mal' estava fet, ja no ha callat: "Una membre de l'aristocràcia és filla del Rei. Es fa passar per filla d'un títol important d'Espanya, però no ho és. Ho sap tot el seu entorn: la mare ho sap, i el Rei, és clar. Si no ha sortit encara és perquè té uns pares coneguts. De fet, és una persona que ha estat portada de revista. I només dic que quan se sàpiga qui és, tothom dirà que s'assembla. Són iguals, tothom diu que s'assemblen molt". 

Pam. Així, sense embuts. Una noia d'entre 30 i 40 anys, filla d'un matrimoni important, portada de revista en més d'una ocasió i amb trets semblants als del Rei. El cercle s'estreny i les apostes s'inicien.

Aquest titular no va ser suficient per guanyar en audiència al cara a cara entre Inés Arrimadas (Ciutadans) i Marta Rovira (ERC) de Salvados. Évole, de fet, ha ampliat de molt la distància: aconseguint un 16% de share davant del 5,1% en el qual es queda Risto.