Jesús Ortiz sabia que això succeiria en algun moment. Un secret que sap més d'una persona no es pot guardar massa temps. Casa Reial va intentar silenciar Jaime del Burgo, però cinc anys després de trencar la seva hipotètica relació amb Telma Ortiz, ha parlat alt i clar. Per alguna estranya raó, l'advocat està disposat a acabar amb el matrimoni de Felipe i Letizia, la seva idea és destruir la monarquia espanyola, no vol que els Borbó continuïn en el poder, i l'amor de la seva vida és un dany col·lateral.

El comunicador i la seva filla mai no han tingut una relació de gran complicitat, tanmateix, Jesús sempre s'ha preocupat per Letizia. Se sent molt orgullosa d'ella i molt més de les seves dues netes, Leonor i Sofia. Com la resta dels Ortiz Rocasolano, Jesús mai no ha congeniat amb els Borbó, especialment amb Juan Carlos, que mai no ha estimat la dona de Felipe ni ningú de la seva família pel simple fet de ser plebeus.

Jesús Ortiz
Jesús Ortiz

Jesús Ortiz està preocupat per l'estat anímic de Letizia, no és la mateixa

L'ex de Paloma Rocasolano ha vist a la seva filla plorar en nombroses ocasions i confessar-li que no és feliç al costat de Felipe. Es va sentir superada a la corona perquè tots els Borbó a excepció de la infanta Cristina li van fer el buit.

Jesus Ortiz i Colom
Jesus Ortiz i Colom

Jesús Ortiz culpa Juan Carlos de tots els mals de Letizia. Per la seva culpa la família sencera ho ha passat realment malament. En aquests últims mesos s'ha iniciat una campanya de desprestigi en contra de la reina, i es desconeix qui és darrere de tot aquest assumpte, però el periodista sospita del seu consogre.

Letizia s'ha quedat totalment sola, en les seus últimes aparicions es veu totalment desencaixada. Els Borbó li han donat l'esquena, la revenja que se serveix freda. Jesús Ortiz mai no havia vist la seva filla tan malament. Està molt preocupat. Anímicament no està bé. Ni tan sols surt de casa, els seus plans s'han reduït considerablement. Està molt trist. Aquest dur cop no s'ho esperava. Amb prou feines menja, i prefereix no parlar amb ningú. Jesús la flama constantment i la visita. Culpa Felipe de l'empitjorament de Letizia. Per a ell, el rei no està actuant bé amb la seva dona