Letícia ben operada guanya molt. En l'acte del vespre a València, després de passar el dia a Benidorm, es va posar el seu icònic vestit vermell amb espatlla a l'aire i lluïa espectacular. El seu cirurgià l'ha deixat perfecta de vista frontal, quan es mira al mirall. Impecable però Jaime Peñafiel hi veu massa luxe desproporcionat en el viatge de la gira dels reis per Espanya. Molt guapa però molt ridículament ostentosa.

leticia vermell efe

EFE

Escriu Peñafiel al digital LOC: "Ni era el momento, con la que está cayendo, ni el lugar más adecuado para esta exhibición de lujo". Parla d'estrenar el Mercedes de mig milió d'euros al barri més pobre d'Espanya, com va destacar En BlauLetícia humilia el barri més pobre d'Espanya lluint un detall molt car i obscè. Vídeo:

En Blau

 "Está en contra de la política de austeridad impuesta por Felipe VI desde el primer momento de su reinado. Más bien va a ser que no.​ Para sus desplazamientos utilizan hasta... 11 coches. Entre ellos, un Mercedes clase SY, un todoterreno Lexus híbrido, un Audi RS6 y otro de la misma marca, modelo A8". Tenen més vehicles d'alta gamma que Cristiano Ronaldo. Letícia trepitja fort:

 

leticia xulesca efe

leticia red total EFE

EFE

Peñafiel sense pietat: "Era una provocación en la visita es ese lujoso Mercedes. ¿No se podía haber elegido otro momento para estrenarlo?". Letícia viu en una pel·lícula de James Bond. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat