Canàries, Balears, Andalusia, Castella La Manxa i ara País Valencià. La gira espanyola de Felip i Letícia ha triat un indret particularment lleig dels Països Catalans: Benidorm. Serà per omplir hotels i gratacels davant del mar però fa témer que quan vagin a Catalunya triïn Salou o Lloret. Les fotos són un poema a la lletjor:

reis benidorm gtres

leticia gratacels CR

leticia rosa efe

leticia benidorm GTRES

EFE / GTRES

Letícia tenia el guapo pujat. L'endemà de ser a Cuenca trepitjant merda d'oca avui prenia el sol en look total pink, de les espardenyes al vestit tot rosa. I està guapa. De prop perd. Massa cirurgia. El moment pífia ha arribat quan han repartit banderes espanyoles entre els estiuejants i als menors els lliuraven banderetes espanyoletes de mida petita. Una nena amb gorra de Frozen s'ha saltat el cordó de seguretat. No calia adoctrinar menors així. Cap nen va a la platja amb una bandera d'Espanya.

nena benidorm reis cr

nenea benidrom CR

banderes espanya benidorm efe

ximo puig benidorm reis efe

Casa reial

Molta bandera d'Espanya a la platja, gens espontània sinó repartida per Zarzuela. Ximo Puig suava a cor què vols i el ministre astronauta Pedro Duque semblava el que és al passeig marítim: un astronauta. Letícia pensa que ja queda menys per acabar aquest martiri: 12 CC.AA (incloent Catalunya i Euskadi).