Les polèmiques declaracions de Jaime del Burgo no han deixat de sonar des que el llibre de Jaime Peñafiel va veure la llum i a ell mateix s'encarregués d'expressar dades addicionals a les seves xarxes. Mentre que alguns intenten actuar com que aquestes publicacions mai no van ser fetes, d'altres els en continua intrigant la veracitat d'aquests fets. No tots els dies se li acusa a Letizia d'una cosa tan greu, ni de bon tros, no ho confessa sota la seva pròpia responsabilitat u dels 'implicats'. Sigui com sigui, hi ha més que una relació adúltera per aclarir. Jaime confessa sobre dos embarassos anteriors.

Des de fa alguns dies que les activitats de Jaime del Burgo Azpíroz generen sospites a les xarxes socials. En una de les seves últimes actualitzacions va deixar clar que anava a publicar un llibre propi per exposar tota classe de proves. L'estrany és que en aquests dies va eliminar les publicacions de les seves xarxes, inclosos els missatges on va exhibir el presumpte affaire amb Letizia. Inesperat, encara que ja ha passat. Alguns internautes especulen sobre la possibilitat que l'hagin amenaçat o una mica pitjor, però aquest és un escenari que ell ja havia d'haver considerat mesos enrere.

Jaime del Burgo xarxes
Jaime del Burgo xarxes

El que tenim present és que aquest no és el final, tard o d'hora s'exposaran les proves que tant s'han esmentat. El navarrès sembla decidit a enfonsar la reina consort i té molt el seu favor. Entre altres coses, la història de com va avortar en dues ocasions abans de casar-se amb Felip VI. Sap el perjudicial d'aquest fet i ja va mostrar senyals de tenir la informació per demostrar-ho tot.

Jaime del Burgo arremet contra Letizia, comenta els avortaments

Peñafiel va confirmar que l'exmarit de Telma Ortiz té una caixa forta en la qual guarda el suport de les seves confessions. Missatges comprometedors, fotografies, vídeos i d'altres. Sabent que aquesta informació podria fer malbé definitivament la imatge dels reis, el CNI va ser en la seva recerca i no va aconseguir obtenir res. Aquesta sèrie de dades romanen ocults, són una garantia i un passatge directe a la revenja.

Com dèiem, hi ha més en joc que una infidelitat. L'advocat pretén abordar altres temes delicats, com la relació que va tenir Letizia amb David Tejera. Segons va confiar, ella havia estat en un festeig amb el periodista mentre coneixia l'hereu de la Corona. Quan es va quedar embarassada de Tejera, va saber que havia d'avortar si volia seguir endavant amb els seus plans amb el llavors príncep. Suposadament, Del Burgo té en el seu poder uns papers en els quals s'evidencia l'avortament i la clínica on es va executar.

David Tejera Cuatro
David Tejera Cuatro

David Rocasolano, el cosí de l'asturiana, també ho havia esmentat al seu llibre Adeu, princesa. D'acord amb aquesta versió, li van exigir eliminar les proves si volia arribar a contreure núpcies amb el fill de Juan Carlos. Si això es conegués en aquestes dates, s'hauria desencadenat un problema a nivell nacional. Ara bé, l'altre avortament va ser a Mèxic. L'experiodista tenia un romanç secret amb un cap del diari Segle XXI, un home casat. Vist des de qualsevol òptica, tenir aquest nadó significava arruïnar la seva carrera incipient.

Jaime del Burgo sap molt bé quins punts de la història de Letizia explotar per aconseguir un èxit editorial i, per descomptat, posar en un compromís Zarzuela.