Ha quedat gairebé completament clar que el que passa entre Felip VI i Letizia molt difícilment tingui solució. Els problemes que ambdós han acumulat durant anys i anys s'han fet tan difícils d'ignorar gràcies a la bomba de Jaime del Burgo que ara ni tan sols són tan capaços de fingir amor com molts suposen feien abans.

El matrimoni de Felip VI i Letizia és l'únic que es manté dempeus entre els Borbó, els emèrits estan casats però mentre Joan Carles I viu a Abu Dhabi, Sofía de Grecia fa el seu propi a Espanya, igual com les infantes Cristina i Elena que s'han divorciat dels seus respectius esposos per motius diferents però que acaben en el mateix: sembla que els matrimonis dels Borbó no tenen èxit.

Felip VI i Letizia
Felip VI i Letizia

Felip VI d'Espanya estudia opcions fora de Zarzuela, interessos en altres dones

Cert és que els problemes dels reis no venen des d'aviat. Han estat anys i anys d'aguantar els seus propis conflictes, portant una vida pública que dista molt del que viuen dia rere dia darrere de les parets de Zarzuela. Felip VI i Letizia no s'aguanten, no dormen junts, ni tan sols a la mateixa habitació, i ara cada vegada que pot Felip VI se'n va de Zarzuela bé sigui a passar els caps de setmana a l'edifici de Sofía de Grecia quan aquesta surt amb la seva germana, o bé a cases dels seus amics, però crida l'atenció el tipus de persones que el rei decideix portar a aquestes reunions.

Moltes vegades simplement Felip VI fa el que qualsevol persona i convida els seus amics a passar el cap de setmana amb ell. Anys enrere, Letizia li va allunyar de molts dels seus companys d'institut i amb el temps i la disrupció que existeix entre els dos, però ara el rei va decidir recuperar les seves amistats, les quals manté en el dia d'avui, i fins i tot moltes vegades són aquests amics que li cedeixen la seva casa per fer les seves reunions o simplement perquè el rei no dormi a Zarzuela.

Felip VI
Felip VI

Una hereva amb molts diners a l'ull de mira de Felip VI

El que passarà d'ara endavant entre els reis és sens dubte un misteri. No se sap si hi haurà divorci o mantindran les aparences fins al final, només tenim opinions, però el que crida l'atenció és que Felip VI, a més de no convidar a Letizia a les seves reunions com és d'esperar, s'ha estat veient amb altres dones, i entre aquestes destaca una hereva molt adinerada en la qual el rei s'ha vist molt interessat, i això simplement podria ser una manera de rescabalar-se per tot el que la consort li ha fet amb els anys, però també podrien ser els primers passos per a un nou rumb a la corona, un on Letizia desaparegui del rol de reina consort.