Irene Urdangarin és una de les quatre cosines Borbó amb dret a successió a la Corona. Espanya pot tenir una d'aquestes quatre reines: per ordre successori són Elionor, Sofia, Victoria Federica i la petita dels quatre Urdangarins, la catalana nascuda a Barcelona: Irene. Però dir-ne petita és ja un eufemisme. Irene Urdangarin té la mateixa edat que Elionor, 17 anys a punt de fer-ne 18, i ha fet una estirada espectacular. Aquestes Festes de Nadal ha abandonat Ginebra, on resideix i estudia, sembla que amb males notes segons va explicar EN Blau, per visitar l'àvia materna, la reina Sofia, al costat de la seva mare, la infanta Cristina, i la seva tia, la infanta Elena. A la sortida nadalenca s'hi ha afegit la germana de l'emèrita, Irene de Grècia, a qui li deu el nom la més jove dels fills d'Iñaki Urdangarin. Irene ara és així. Canvi espectacular:

Instagram Hola
Instagram Hola

La revista Hola s'apunta una bona exclusiva amb la nova imatge de la neboda de Felip, la bona, ja que l'altra Victoria Federica, estavella cotxes de matinada després de sortir de festa. Irene molt guapa, maquillada, vestida molt elegant jaqueta de pell. Impecable. La revista més royal escriu: "La infanta Elena pudo celebrar su 59 cumpleaños tal y como ella quería: disfrutando de un concierto en el Auditorio Nacional de Música de Madrid y rodeada de algunas de las mujeres más importantes de su vida: su madre, la reina Sofía; su tía la princesa Irene de Grecia; su hermana,la infanta Cristina y su sobrina, Irene Urdangarin". La noia ja apareixia a Hola en bikini aquest estiu però ara és molt més alta:

Irene Urdangarin Twitter Hola
Irene Urdangarin Twitter Hola
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

ireen aeropuerto agencias

Irene Urdangarin a l'aeroport, Agències

La noia alta, rossa i d'ulls blaus, té la fotogènia de Pablo Urdangarin i cap tret borbònic. A banda, és molt més ben educada que la seva cosina Marichalar i accepta un pla familiar on Froilán i Vic es neguen a posar-hi un peu. Són més de discoteques, amb navalles, que d'Auditori Nacional. El problema d'Irene és que és mala estudiant, com va publicar Vanitatis: "Irene Urdangarin de Borbón dejó de ser una buena estudiante cuando entró en la adolescencia. La infanta Cristina  está preocupada por los resultados académicos de su hija. Teme que no termine los estudios. Es uno de los motivos por los que la Infanta la retiene en Suiza. Hasta que Irene no termine el bachillerato, su madre no se puede plantear una mudanza a España". Tanta propaganda de l'Instagram poc lluminós de Victoria Federica i la que és un exemple d'elegància, bellesa i sobrietat és la catalana, Irene Urdangarin.