Aquest dimecres 15 de maig els madrilenys celebraven la festa de San Isidro, el seu patró. La capital espanyola va ser un festival de chulapos i mantellines. Ortega Smith i Rocío Monasterio de Vox, Andrea Levy cridant orgullosa "¡Viva Madrid!" i demostracions de l'estil. Un clàssic d'aquestes dates és també una corrida a la plaça de toros de Las Ventas. Allà van canviar el "¡Viva Madrid!" per un crit de guerra més monàrquic, "¡Viva el Rey!". No. No hi era Pablo Casado omplint-se la boca de borbonisme. Era el públic assistent enfervorit per la presència d'un clàssic de les corridas, el rei Joan Carles, acompanyat de la seva filla Elena i la filla d'aquesta, Victòria Federica.

joan carles elena victoria efe

Efe

Els mitjans més patriòtics han destacat de la seva presència una imatge, una efusiva abraçada entre l'emèrit i la seva neta. "Juan Carlos se derrite con su nieta", "Efusivo abrazo entre el rey emérito y Victoria Federica", "Victoria, más tierna y cariñosa que nunca con su abuelo", són algunes de les expressions que es podien llegir avui després de l'abraçada entre l'avi i la seva neta a les portes del tendido.

joan carles victoria abraçats 2 gtres

GTRES

Però la tendra imatge no va ser l'única a destacar dels membres reials que van anar a Las Ventas. Perquè el look que van triar mare i filla impactava tant o més que l'abraçada entre avi i neta. Per celebrar Sant Isidre, Vic es va engalanar amb un modelet que no deixava indiferent ningú. per anar a veure toros es va vestir de lleopard. Una faldilla llarga i estampada, un animal print en negre, blanc i gris. És clar que al costat de la seva mare semblava la Venus de Milo del bon gust. Perquè la infanta, després de regalar un look impossible fa uns diesfloripondio gegant incorporat i barret d'espantaocells d'El mago de Oz, va decidir tornar a un clàssic del seu vestidor: els símbols d'espanyolitat.

victoria federica toros gtres

elena i victoria gtres

GTRES

Amiga d'ensenyar la rojigualda a la mínima que té ocasió, la infanta deuria pensar que l'outfit amb un penjoll en forma de peineta, els collarets, les arracades gegants i el barret no eren suficientment barrocs per anar als toros i va lluir una bandera espanyola envoltant el barret. Per cert, un dels toros que van sortir a la sorra de la plaça es deia Pijotero... Un sobrenom que li escau a la perfecció a Elena i Victòria. Afegeixin-li al nom l'adjectiu 'ranci' i tindran el quadre que formaven la infanta i la seva filla.