Andrea Levy ha marxat de Catalunya cames ajudeu-me quan se li ha presentat una oportunitat. La dirigent del PP és nova diputada al Congrés dels Diputats, després d’abandonar el Parlament i anar a les llistes del partit per Madrid. Però és que a més, Levy va com a número 2 del PP a les eleccions del 26-M a l’ajuntament de la capital espanyola.

andrea levy bandera espanyola no somos fachas instagram

@alevysoler

L’exdiputada al Parlament de Catalunya fuig dels indepes com ha fet Arrimadas i com volia fer Iceta, i s’ha instal·lat a Madrid. A la capital d’Espanya avui és festiu. Celebren el dia de San Isidro, que és el patró de la ciutat, i Andrea Levy s’ha unit a la festa com una madrilenya més. Vestida de chulapa, amb la parpusa al cap, un clavell als cabells i una brusa blanca amb cors que bé podria ser el típic estampat dels vestits tradicionals i que ella mateixa diu que ha intentat imitar.

Levy s’ha adaptat a la seva nova ciutat molt ràpidament. No pot ser més feliç. Ho demostra el somriure d’orella a orella que té mentre explica com de bé s’ho passa per San Isidro: “¡Viva Madrid!”.

@alevysoler

Res a veure amb els mals de panxa que tenen molts polítics del PP cada cop que Catalunya celebra una Diada.