Cristina de Borbón va apostar per Iñaki Urdangarin quan el cas Nóos va saltar pels aires i es va declarar a l'exduc de Palma culpable amb el seu posterior ingrés a la presó. Juan Carlos li va recomanar que trenqués el seu matrimoni per salvar la corona i la seva permanència en ella, però finalment va votar per la seva família. Les visites de la infanta a la presó de Brieva eren constants, no faltava al seu lloc, la majoria de les vegades acompanyada per la reina Sofia, encara que amb el pas dels anys va desaparèixer. La germana de Felipe ja no visitava el seu marit a la presó. Iñaki Urdangarin va rebre el 2021 el tercer grau i només havia d'anar a dormir a la presó, el més semblant a la llibertat. Va començar a treballar en un bufet d'advocats de Vitòria. Precisament és allà on es va enamorar de la seva companya de feina, Ainhoa Armentia, la seva actual parella.

Pilar Eyre va ser la primera periodista que va destapar que Iñaki i Cristina no passaven el millor moment en la seva relació perquè des que va rebre el tercer grau ella va continuar residint a Ginebra amb Irene i l'exduc a Vitòria. Un any més tard, el 2022, van aparèixer les fotografies de l'exjugador d'handbol amb una dona fent un tomb per la platja de Biarritz, els dos es mostraven en actitud molt còmplice. Maica Vasco va destripar tota la historia en els seus videos pas per pas. 

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin
La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin

D'aquesta forma la infanta Cristina es va assabentar que el seu matrimoni estava trencat. La mare d'Irene, Pablo, Juan i Miguel sabia perfectament que la seva relació no estava en el seu millor moment, però sempre va tenir l'esperança de poder arreglar-lo, fins que va veure Ainhoa. Sembla que Iñaki havia tancat aquest capítol de la seva vida. L'exduc de Palma ha volgut allunyar-se del focus mediàtic i desvincular-se totalment dels Borbó, la família que ha arruïnat els seus plans i ha fet que acabés a presó per salvar la institució. No obstant això, no se n'ha anat ni pensava anar-se'n amb les mans buides, va asegurar Juan Luis Galiacho a 'El Cierre Digital', el mateix que va destapar el que s'embolsaria Iñaki en manos de Joan Carles per el divorci. 

La infanta Cristina volia destruir la relació d'Iñaki amb Ainhoa

La infanta Cristina es va sentir dolguda, traïda i humiliada, però sempre va tenir una esperança de recuperar la seva relació amb Iñaki Urdangarin. Per a ella era l'amor de la seva vida i no pensava que la seva relació de més de dues dècades acabaria així, amb una infidelitat.

I és que Iñaki Urdangarin també es va sentir fet mal amb la infanta Cristina perquè sempre havia cregut que durant la seva etapa a la presó li va anar infidel amb altres homes, tal com recull Vozpopuli. "Iñaki Urdangarin creu que la infanta Cristina li va anar infidel quan va estar a la presó i demana més diners per a signar el divorico. "Va haver-hi infidelitats", sostenen. I asseguren que en l'actualitat "mantindria un romanç amb un aristòcrata barceloní de família d'alta arcunia i de gran poder econòmic".

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES

El 2021 Iñaki i Cristina encara mantenien contacte, però en aquella època l'exduc ja sortia amb la seva companya de feina, Ainhoa. La infanta no era coneixedora d'això, i l'exjugador d'handbol, durant un temps, va tenir una relació amb ambdues alhora, una estratègia que ja va seguir amb Carmen Camí i la filla de Juan Carlos fa gairebé tres dècades.

La infanta Cristina va demanar a Iñaki de mantenir relacions íntimes encara sabent que la seva relació s'havia acabat, informa la periodista Laura Rodríguez. Era una de les seves estratègies per trencar la relació del seu llavors marit amb l'advocada. Però no ho va aconseguir, Iñaki ha demostrat que està molt enamorat d'Ainhoa i ha recuperat la il·lusió per poder començar de zero amb ella.