La infanta Cristina s'havia distanciat de la família d'Iñaki Urdangarin en el moment més àlgid del divorci. Quan van anunciar la seva separació, totes les seves germanes, així com la mare de l'exduc, es van posicionar a favor de la filla de Juan Carlos, no només per l'afecte que sempre li han tingut, ha estat una més de la família, sinó per la infidelitat, un gest que van considerar brut i deslleial. Una humiliació a la germana de Felip VI. A més, tota la família estava encantada amb ella i amb pertànyer a la corona espanyola.

Ara Iñaki Urdangarin ja no forma part dels Borbó. El seu únic nexe d'unió amb ells són els seus quatre fills fruit de la seva relació de més de dues dècades amb la infanta Cristina. No obstant això, això no és sinònim perquè dues famílies hagin de trencar-se. La infanta Cristina sap perfectament quan no ha de presentar-se encara que rebi la invitació, per exemple quan Iñaki estigui amb Ainhoa Armentia en el mateix acte, però mentre no estigui s'ha deixat veure en nombroses ocasions.

Infanta Cristina GTRES
Infanta Cristina GTRES

La infanta Cristina guanya la partida a Ainhoa Armentia

I és que cal reconèixer que la infanta Cristina és molt més estimada que Ainhoa Armentia, que encara no s'ha guanyat l'afecte de la família. Se'ls ha vist junts en comptades ocasions i gairebé per obligació. Com els quatre fills d'Iñaki, tots l'han conegut perquè l'exjugador d'handbol els ha obligat.

Després d'uns mesos distanciats, els germans d'Iñaki han firmat la pau amb la infanta Cristina, i és que l'acord ha sortit molt satisfactori per al seu germà i per a tota la família. Finalment, la germana de Felipe ha cedit a totes i cada una de les peticions de l'exjugador d'handbol, especialment a les relacionades amb els diners.

Mikel Urdangarin germà Iñaki GTRES
Mikel Urdangarin germà Iñaki GTRES

Iñaki Urdangarin va ingressar dos milions d'euros en concepte d'indemnització pel llibre que li van oferir escriure i a què va renunciar com a gest de bona voluntat. A més, cobrarà tots els mesos 25.000 euros per tota la vida. El dia que mori Juan Carlos, que s'ocupa de totes les despeses, serà Cristina qui continuï amb els pagaments després d'haver rebut una herència valorada en dos mil milions d'euros.

A fi del divorci a favor d'Iñaki, els germans de l'exduc han reprès el contacte amb Cristina de Borbón. Torna a ser una més de la família i se senten molt agraïts pel tracte rebut.