Molt es parla de la relació entre Felipe i Letizia en els últims mesos després de les declaracions de Jaime del Burgo que han posat en perill els reis. Segons l'advocat, la reina hauria estat infidel al rei amb ell durant diversos anys. Una suposada infidelitat que podria no ser real, ja que algunes fonts asseguren que la relació entre els monarques ha estat una farsa des del principi.

Felip VI mai no ha estat enamorat de Letizia, i ella tampoc. El rei buscava una dona ambiciosa que acceptés ser reina a canvi de privilegis, només havia de donar-lo descendència. Buscaven l'hereu al tron, sinó mai no podria succeir a Joan Carles I i el regnat dels Borbó no tindria continuïtat. Després de fracassar en la seva relació amb Eva Sannum va demanar l'agència de Javier Hidalgo, com ja va fer amb la noruega, "noies guapes de la tele". Li va proposar el pla i no va tardar a acceptar. De fet, segons Jim Russo, la mare de Leonor i Sofia ja li va demanar la fórmula de conèixer al llavors príncep.

Casament Felipe Letizia TVE
Casament Felipe Letizia TVE

Iñaki i Cristina van encobrir a Felipe amb les seves relacions extramatrimonials, ho saben tot

Les fonts oficials asseguren que Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van ser els primers en conèixer la futura reina. Felip VI va confiar en la seva germana perquè ella també s'havia casat amb un plebea i famós, i havia fet front a l'exmonarca. Fins que no van fer pública la seva relació, la seva germana i l'exjugador d'handbol el deixaven mentre treballaven les claus de casa seva a Barcelona, aquell palauet de Pedralbes, a la zona alta de Barcelona.

infanta Cristina elena Felipe Letizia GTRES
infanta Cristina elena Felipe Letizia GTRES

Segons les fonts no oficials, Felip VI acudia moltes vegades a Barcelona quan no tenia compromisos. En tenir la seva germana vivint allà podia dissimular perfectament. A més, també tenia alguns amics. Ningú no sospitava res. Però realment, Iñaki i Cristina li deixaven les claus de casa, però per veure's amb d'altres, no amb Letizia. Es veia amb amics i amigues. També al port de Barcelona, a luxosos iots. Feien festes. Iñaki Urdangarin ho sabia tot, per aquesta raó l'actual rei també estava a favor que se li pagués el que fos necessari per garantir el seu silenci. Tothom té un preu.

Felipe hauria estat infidel a Letizia, igual que ella, tal com destapen Laura Rodríguez i Maica Vasco, fins i tot s'atreveixen a assegurar que podria ser amb altres homes. Això seria un gran escàndol. Sigui com sigui, Felipe no estava sol en les visites a casa d'Iñaki a Cristina.