Jaime del Burgo ha destrossat per complet Letícia. Sens dubte, amb les seves declaracions ha fet escac a la reina. Hi és fora de joc. Després de portar sempre la veu cantant i deixar Felip VI en un segon pla totalment desenfocat, és ella que ha hagut d'acceptar el rol de reina consort com la reina Sofia, el lloc que sempre li hauria correspost. Es creu que aquesta campanya de desprestigi podria estar orquestrada per una persona molt propera a Casa Reial com podria ser Juan Carlos, que sempre ha estat un enemic per a ella.

L'advocat ha destapat que Letícia hauria estat infidel a Felip amb ell durant diversos anys. Una infidelitat que hauria estat el detonador del matrimoni el 2012. Tanmateix, la veritat podria ser molt diferent. També es creu que el matrimoni dels reis hauria estat una farsa des del primer minut. El monarca buscava una dona que acceptés una sèrie de condicions amb tal de convertir-se en reina, però podria continuar amb la seva vida privada. La periodista mantenia una relació amb Jaime del Burgo en aquella època i el llavors príncep la va acceptar. Va ser una relació consensuada per part dels tres.

Jaime del Burgo
Jaime del Burgo

Tanmateix, per alguna estranya raó Jaime del Burgo ha decidit trencar el seu silenci i danyar Letícia. En un altre dels seus missatges va revelar que voldria acabar els Borbons, des de Juan Carlos fins a Leonor. Per a ell, els Borbons és una dinastia que ha regnat durant 300 anys i ha empobrit Espanya. La seva idea és que Leonor no hereti el tron.

Jaime del Burgo contra tots els Borbons, fins a Elionor

Letícia encara guarda el contacte de Jaime del Burgo. De fet, li va trucar personalment perquè no fes pública aquesta informació el dia de l'aniversari de Leonor, aquestes eren les seves intencions inicials, però no es va materialitzar. Va acceptar el tracte i ho va fer un mes després. Jaime del Burgo no estava disposada a guardar silenci. Volia fer justícia.

"Ells són la causa de la nostra pobresa. Jo he conegut els dos últims. Són bojos, incapaços, endogàmics, lladres, dèspotes, bagassers, nimfòmanes, covards, sangoneres, golfs, egoistes, indignes...", argumenta.

Casa Reial no ha aconseguit frenar Jaime del Burgo, però li ha proposat un tracte interessant. El cap de Letícia per la de Leonor. Sacrifiquen la monarca amb tal de garantir el regnat de la princesa d'Astúries.

"Si Espanya vol prosperar, el primer que ha de fer és desatacar d'aquesta família i dels seus hàbits corruptes hereditaris". Amb aquestes paraules dona a entendre que objectivo són tota la família. Encara que Casa Reial ha fet molts esforços per garantir el regnat de la princesa apartant-la del passat.

LEtizia Casa Reial
Letícia Casa Reial