Joan Carles I va pensar que mai no casaria Felip VI. Li presentava dones de la seva edat pertanyents a la reialesa, però no s'interessava per cap. Ell només mantenia relacions amb plebees, una cosa que a l'emèrit no li agradava perquè era convenient emparentar-se amb una altra monarquia europea. Finalment es va casar amb Letizia, la pitjor enemiga del marit de la reina Sofia. I ell va ser el culpable que trenqués la seva relació amb Isabel Sartorius i Eva Sannum.

Després d'uns anys complicats, Juan Carlos i Felip VI haurien reprès el contacte. I el rei s'hauria sincerat amb el seu pare, segons Laura Rodríguez. Tots els Borbó ja coneixerien al suposat nou amor del monarca. És la substituta de Letizia. Els reis haurien firmat el cessament de la convivència, com va avançar Pilar Eyre, però es mantenen junts a la corona. En la intimitat, cadascú fa la seva vida.

Felipe Letizia Oviedo
Felipe Letizia Oviedo

Laura Rodríguez va avançar que Felip es veu amb una rica hereva de Madrid. Felip VI surt molt amb els seus amics. Té un grup d'amics en qui mai no va encaixar Letícia. Per això sempre va sol. Laura Rodríguez parla de "la seva nova amant". "Una dona amb qui porta sortint molts anys, tal com va confessar Jaime Peñafiel en una columna. Pertany al seu grup d'amics i és cosina dels nets de Franco. El seu pare és cosí del Marquès de Villaverde. Ella viu a Pozuelo de Alarcón. Amb ella freqüenta les festes a les cases dels seus amics, els germans Fuster. És una dona rossa, alta i molt guapa. Actualment està divorciada", destapa.

Es van conèixer a començaments dels 2.000, Felip ja estava amb Letícia

Juan Carlos ja la coneix perquè fa anys, quan havia conegut a Letícia, a començaments dels 2000, van iniciar una amistat i alguns mitjans de comunicació asseguren que hi va haver un romanç entre ells, encara que Casa Reial ho va desmentir perquè lògicament semblaria que el rei hauria estat infidel a la reina a l'inici de la relació. Es veuria massa clar que el matrimoni entre ells és una farsa.

Segons Laura Rodríguez, Felip VI estaria veient-se amb aquesta dona fa més d'un any, però ha estat en els últims mesos, aprofitant la campanya de desprestigi cap a Letícia, que podria estar orquestrada per ell mateix, quan ha deixat de fingir i les trobades entre ells no cessen. Joan Carles està encantat perquè ha aconseguit destronar la seva principal enemiga, qualsevol dona li sembla bé si és per acabar amb l'actual monarca.

Letizia i Felipe funeral
Letícia i Felip funeral