La vida segueix. L'endemà que Lecturas publiqui en portada les fotos de la nova parella d'Iñaki Urdangarin, l'encara marit de la germana del rei ha tornat al despatx d'advocats de Vitòria que li ha donat feina en sortir de la presó. Allà treballa també la seva amant, o parella ara que l'adulteri és públic.

Un munt de fotògrafs esperava els amants a la porta i els ha retratat. Aquesta és la seva cara a les 7:30 del matí a una freda Vitòria:

ainhoa armentia gtres

ikañi urdangarin vitoria gtres

Ainhoa i Iñaki el matí de dijous a Vitòria, GTRES

Ella anava amb un abric de pell animal, o d'imitació animal, i mala cara. Ainhoa no s'ha aturat a parlar amb la premsa. Iñaki, amb un anorak, sí que ha tingut unes breus paraules: ""Estas cosas pasan y vamos a gestionarlo de la mejor manera".

Hi han arribat per separat, ell en la seva bicicleta, que ha lligat amb candau il·luminant la foscor, ella com una advocada ensenyorada. Cal recordar que fins ahir Ainhoa  viva al domicili conjugal amb el seu marit, un empresari venedor de cotxes de luxe, i dues criatures. Té 43 anys. Iñaki 54:

EuropaPress 4204539 inaki urdangarin llegando despacho donde trabaja 20 enero 2022 vitoria

EuropaPress 4204558 ainhoa armentia llegando despacho donde trabaja 20 enero 2022 vitoria

Urdangarin i Armentia, entrant a la feina, EP

Pocs minuts separen les dues imatges, l'hora d'entrada del despatx són les 8 però han preferit anar abans per evitar fotògrafs. Error. Feien guàrdia des de la matinada. Ja hi ha les fotos més buscades, la cara dels dos amants. Només falta la cara de la banyuda, la infanta Cristina.

Ho té fàcil, que posi la cara de la seva mare, la reina Sofia.

----

Iñaki Urdangarin ja és un home en semillibertat. Amb el tercer grau al sac era lliure per fixar un lloc de residència i ha triat Euskadi, amb la seva mare a Vitòria. Surt cada dia a treballar a un despatx d'advocats en bicicleta, gorro de llana i silenci sobre el seu futur familiar.

És estrany que un pare de família nombrosa passi dos anys i mig a la presó, des de juny de 2018,  i en sortir no vagi a viure ni amb la dona ni amb cap dels quatre fills.

iñaki i ainhoa ep

ainhoa i iñaki ep

Els amants a Vitòria, EP

Entre la mare d'Iñaki que viu a Vitòria i la dona que viu a Ginebra amb la filla, Iñaki tria mare i amant. Cristina tria no moure's. L'any escolar de la filla petita, Irene, sonava a excusa. Iñaki no està amb cap dels fills. Tres anys de presó i ara això? és rar.

 Pablo viu a Barcelona, Juan a Madrid i Miguel a Londres. Eyre ho deixava clar: "Es difícil de entender esta situación: su esforzado abogado ha conseguido la semilibertad, pero que su mujer siga viviendo a mil kilómetros como si no hubiera cambiado nada, por mucho que de vez en cuando visite a su marido"

El divorci dels exducs de Palma sembla l'opció més realista. Sinó, no s'entén.