Iñaki Urdangarin viu una nova vida, en llibertat. S'ha tret de sobre dues presons, la de Brieva i la Família reial. El cunyat de Felip VI va camí del divorci ara que ja ha filtrat les fotos amb la seva nova parella, l'advocada basca Ainhoa Armentia.

Les fotos demostren que l'encara marit de la infanta Cristina no ha volgut amagar a l'opinió pública que està enamorat d'una altra dona, d'una companya del despatx d'advocats on treballa. EN Blau ja va titular el passat mes de març: Iñaki a Vitòria i Cristina a Suïssa, sospitosa distància. Un divorci anunciat. Estava cantat.

Les fotos són el tret de sortida per un comunicat anunciant el "cese efectivo de la convivencia conyugal", primer pas pel divorci.

iñaki urdangarin bicicleta vitoria GTRES

Urdangarin en bici a Vitòria, GTRES

Era inexplicable que després de la presó el matrimoni no convisqués. Pilar Eyre ja va advertir de la crisi conjugal quan Cristina va visitar un bufette d'advocats experts en divorcis i va afegir d'Iñaki: "En lugar de reunirse con sus hijos y la infanta, cuyo puesto de trabajo puede trasladarse a España, lo ha hecho con su madre en Vitoria, ciudad en la que no había vivido nunca.

Sorprende que no hayan alquilado piso en Madrid o Barcelona, donde la niña podría acudir al Liceo Francés, los otros hijos reunirse con ellos cuando quisieran y la infanta realizaría su trabajo de forma telemática, como está haciendo ahora en Ginebra". L'excusa que la infanta es quedava a Suïssa per feina o per l'escola de la nena, Irene, no cola.

Era més senzill: ja no són parella sentimental des que ell va ingressar a la presó. Es van desenamorar.

iñaki urdangarin Cristina cara afetcada GTRES

Els exducs de Palma amb cara de pomes agres, GTRES

El que faltava per reblar el clau del taüt del divorci era una nova informació de la nova parella de l'exduc de Palma. L'amant, ja que el matrimoni segueix vigent, és una dona casada que encara vivia amb el marit i amb dues criatures. Així ho anuncia Telecinco al seu programa Sálvame. Una informació que corrobora l'entorn de la parella:

"Ainhoa Armentia, vecina de Vitoria, casada y madre de dos hijos. Casada con un señor que trabaja en una empresa de automóviles de altísima gamaElla ya le ha confesado a su marido esta semana su relación extramatrimonial con Iñaki Urdangarin". Doble adulteri per part dels dos enamorats, Iñaki i Ainhoa, mal casats i ara en vies de separació.

ainhoa t5

Ainhoa Armentia a Telecinco

L'amant està casada: "Su matrimonio no iba bien, pero vivían juntos y estaban juntos. Ayer ella se entera de que la revista saca las fotografías que hoy han conmocionado al país. Esta mañana al despertar se lo ha contado a su marido para que no le pillara desprevenido”.

Jorge Javier Vázquez la defineix, té 43 anys, mentre que Iñaki en té 54: "Jovencita eh, muy guapa, vasca de Vitoria. Es evidente que la familia Urdanharin ya lo sabía. Quizás la infanta tiene novio porque quedarse a vivir en Ginebra necesita una razón de peso". Els que estan brindant amb cava no només són els Borbons.

També els Urdangarin, que culpen Joan Carles de les desgràcies d'Iñaki, que va ser el cap de turc dels negocis que es feien a Zarzuela. El gendre va imitar Joan Carles i només ell ha estat empresonat. Normal que els Urdangarin, que van veure morir el pare d'Iñaki, detestin la Família Reial.

ikaki urdangarin y madre gtres

Iñaki Urdangarin i la seva mare, GTRES

Telecinco anuncia que les fotos de Bidart a la platja no són les primeres de la parella. Ja es van fer unes altres dels dos amants sopant junts a Biarritz al novembre però cap revista les va publicar.

Ara ja hi ha el vist-i-plau de totes les parts per anunciar-ho: un altre divorci a la Zarzuela. Només queda Letícia.