Vagi per davant que cadascú surt de festa com, quan i amb qui li dona la gana. Però vaja, que hi ha determinades maneres que converteixen la gresca en quelcom estrany, fins i tot sòrdid. La immensa majoria dels mortals queden amb els col·legues, la colla o la parella per gaudir dels plans nocturns ballant, cantant o senzillament xerrant fins a altes hores de la matinada. D'altres, però, tenen un altre estil, com Felipe Juan Froilán de Todos los Santos, el fill de la Infanta Elena i Jaime Marichalar. Un estil que, a més a més, ha anat perfeccionant al llarg dels seus 23 anys de vida. Tant el nebot de Felip VI com la seva germana Victoria Federica són veritables experts en la matèria.

Ara bé, la parella comença a distanciar-se en alguna cosa: la Victoria s'està convertint en una professional del 'sarao' i el photocall, mentre que en Froilán manté un altre perfil, allunyant dels flashos i els mitjans de comunicació. Podríem dir que el jove és més discret que la Vic, vaja, però si atenem al que ha explicat el programa 'Ya son las ocho' de la promonàrquica Sonsoles Ónega, aquesta discreció és només de cara a la galeria. Perquè quan en Froilán entra en un local, es fa notar. 

Froilán i Victoria Federica pujant al cotxe EP

Froilán i Victoria Federica / GTRES

Segons Letícia Requejo, col·laboradora del magazín, fa tres setmanes el més gran dels Marichalar Borbón va protagonitzar una escena força singular en un local de moda de Madrid. Un karaoke, per ser exactes. Qui hagi anat a un d'aquests establiments sap dues coses: que mai no hi vas sol i que el 99% va allà a cantar. Les estadístiques, però, estan per trencar-les: "Llegó solo, sin amigos, y en vez de coger el micrófono y subir al escenario se dedico a ir de mesa en mesa haciéndose amigos". Fa una mica de peneta i tot: una de les cares més conegudes d'aquest país i el número 4 en la línia de successió al tron, pidolant amistat a desconeguts. Ains. 

Froilán solo en el Karaoke según Ya son las 8 Telecinco

Froilán sol al karaoke segons el 'Ya son las 8' de Sonsoles Ónega / Telecinco

Sembla ser, però, que una estona més tard va arribar la cavalleria a salvar-lo: "Llegaron una jovenzuelas, entre las que no estaba Mar Torres". Vaja, que la relació amb l'hereva de l'imperi de l'embotit murcià està més 'seca que la mojama'. La col·laboradora se sorprèn molt, per la seva solitud i per haver perdut el que se suposava era el gran amor de la seva vida. Rosa Benito i Antonio Rossi surten al rescat: "Qué antiguos sois". Per defensar els 'royals' el que calgui: ara resulta que sortir sol és molt modern. Modern, sí, però molt 'creepy', perdona. Benito hi afegeix: "Con lo conocido que es seguro que hizo muchos amigos". El silenci, aquell amigo infravalorat a la televisió.

Froilán discutint amb Mar Torres GTRES

Les festes de Froilán i Mar Torres formen part del passat / GTRES

Madrid, aquella ciutat en la que mai no te trobaràs amb la teva ex... però en la que potser t'assalta en Froilán en un karaoke. '¡Libertaz!'