Mar Torres no vol que li preguntin sobre la seva vida privada. La nòvia multimilionària de Froilán, que intenta fer-se un lloc entre les influencers espanyoles, ha estat aquest matí a la desfilada de Custo Barcelona en el marc de la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid. I malgrat que ella hauria volgut que la premsa l’interrogués sobre consells de moda i estilisme, s’ha trobat que els periodistes tenien un altre interès: conèixer com va la relació amb el primogènit de la infanta Elena. La conversa no podria haver anar pitjor.

Froilán i Mar Torres Fontes  GTRES

GTRES

Esperant el començament de la desfilada, Mar Torres s’ha mostrat nerviosa al davant de les càmeres: “Se me da un poquito mal”, s’ha explicat. Una excusa que als periodistes que l’entrevistaven no els ha convençut gens ni mica, i l’han collat amb preguntes sobre la seva vida sentimental: “¿Qué tal con Froilán?”. La seva cara era un poema. Estava visiblement incòmoda, irritada. Però la premsa ho ha continuat intentant: “Al final son cosas bonitas. Estás enamorada, vives un gran momento personal…”. I la tensió ha acabat esclatant: “De verdad, quiero estar tranquila ahora. No quiero hablar de eso. Estoy aquí en la moda y no quiero hablar”. Xin-pum!

mar torres gtres

GTRES

Els paparazzi han enxampat Froilán i Mar Torres barallant-se en públic, alguna vegada, com uns histèrics. Potser per això no vol tocar gaire el tema.