Canvi de paradigma a la Família Reial: mai més podrem dir que Victoria Federica, neboda del rei Felip VI, no fot ni brot i que viu del seu cognom, llinatge i dels regals black de l'avi fugit Joan Carles. La jove de 22 anys s'ha incorporat al mercat laboral com a autònoma, i li va molt bé. El seu compte corrent, que mai no ha passat penúries, estaria engrossint-se gràcies a que ha aconseguit fer de la seva vocació i passió un negoci molt rendible. No ho diem pas nosaltres, sinó fonts d'una empresa d'organització d'esdeveniments que han parlat amb el digital Informalia, arran de la penúltima (sempre és la penúltima quan parles de la Vic) festa a la que ha assistit. 

La vida de la Marichalar Borbón és un 'sarao' nocturn interminable des de fa molts de temps. Però durant les darreres setmanes les seves aparicions són un xic diferents: s'exhibeix amb vestits més cars i exclusius que mai i presenta un aspecte renovat. Des que el pare Jaime la va portar a una desfilada d'alta costura a París, introduint-la en el món de les socialités amb pedigrí, la Victoria és una altra. O és la mateixa amb un altre embolcall. Ahir 2 de desembre la vam veure al Teatro Real de Madrid a l'exclusiva festa d'una marca de xampany, sempre de la mà del seu nòvio Jorge Bárcenas. Són la sensació de la jet-set, i els fans l'aturen al carrer. Uau.

Victoria Federica con un fan GTRES

Victoria Federica atenent els seus fans / GTRES

La festa en qüestió va reunir la creme de la creme dels VIPS que volten per Madrid: Alessandro Lequio, Paula Echevarría, Lídia Torrent, el jutge Santiago Pedraz i Esther Doña, Fran i Tana Rivera, Fonsi Nieto, Pelayo Díaz, Nieves Álvarez o Ágatha Ruiz de la Prada. Quina emoció. Tots ells, però, van ser eclipsats per la cinquena en la línia successòria al tron espanyol, que baixava d'un cotxe d'alta gama a mig camí entre una princesa i una estrella de cinema. Llàstima de la foto que els va immortalitzar entrant al recinte festiu. L'agència no va triar la més afavoridora, la veritat. Algú té mala llet. 

Victoria Federica con Jorge Bárcenas de fiesta GTRES

Victoria Federica amb el nòvio Jorge Bárcenas de festa / GTRES

En tot cas, anem al que és més important: si la Victoria Federica es deixa la vida de gresca en gresca no és pas per vici ni per afició. És per feina. "A la nieta de don Juan Carlos no le regalan los vestidos". Molt professional. Les fonts consultades pel digital apunten la tarifa de la jove: 3.000€ per aparició. Sí, hi ha molts famosos que ho fan, cobrar per anar a catifes vermelles, però que ho faci la reialesa amb tot el que està caient sobre les seves fonts d'ingressos resulta sorprenent. Va, traiem la calculadora: si fa 10 festes al mes, multipliquin. Guanya més en 30 dies que el treballador mig espanyol en tot un any. I a més a més amb una copeta a la mà i suant poc, només el que li provoca 'perrear' a la pista de ball. La Vic ha cantat bingo.

victoria federica bar gtres

Victoria Federica té moltes coses que celebrar / GTRES

Saben aquelles ofertes de feina que diuen "el trabajo de tus sueños" a illes desertes, mirant capítols de sèries sense parar o similars? Doncs la Victoria Federica ha trobat el seu particular. D'alguna cosa li havien de servir els seus estudis en Administració i Direcció d'Empreses.