Descartat el cinema com el 'hobby' preferit de Felip VI i la princesa Elionor (al menys, la crítica cinematogràfica), hem trobat una nova afició de l'hereva al tron borbònic. Una afició que alguns asseguren que és la seva professió, tot i no tenir edat legal per treballar. La font de la 'descoberta' és la bíblia d'Internet: Wikipedia. Allà on el 75% dels internautes basen la majoria de les seves afirmacions. Tot i que, ja ho saben, els filtres d'aquesta base de dades són, si més no, dubtosos, i molt lents a l'hora de corregir les seves inexactituds. I sí, en aquest cas el secret explicat al web no és més que una presa de pèl d'uns 'pirates' amb ganes de conya, que  van modificar la descripció de la princesa i li van afegir 'una morcilla'.

Elionor Felip Letícia GTres

Elionor Felip Letícia GTres

"Jugadora profesional del League of Legends". Això és el que els usuaris van poder llegir a l'entrada de la filla de Letícia durant unes hores, abans de que esborressin aquesta dada sorprenent. Un episodi que va passar força desapercebut, si no fos perquè va ser capturat mentre encara era visible, com va fer la revista Semana. L'acudit fa referència a un famós videojoc online amb milions de seguidors arreu del món, entre els quals es trobaria la princesa. Tots pensàvem que s'estava esforçant en preparar els seus primers discursos oficials, i Wikipedia revelant que té un altre passatemps. Una broma que, segons la publicació, era molt evident "por la apretada agenda personal" de la nena, atapeïda amb "clases de los muchos idiomas que estudia, de música tocando el violonchelo, ballet, hípica". Les distraccions (pròpies de l'edat), ni somiar-les.

Elionor hackeig Wikipedia Semana

Elionor hackeig Wikipedia Semana

League of Legends

League of Legends

elionor llegeix i felip mira GTRES

Elionor llegeix i Felip mira GTRES

Semana acaba l'article portant-se les mans al cap amb la 'fechoría', que podria haver fet 'modificaciones en su perfil graves o peligrosos'. Perillossísim, i tant. La Wikipedia 'mata', com tots sabem

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat