Zarzuela s'ha decidit. Des que l'alcaldessa de Girona, la independentista Marta Madrenas, es va negar a cedir cap espai municipal pel lliurament dels últims premis Princesa de Girona, Casa Reial busca una alternativa al restaurant dels germans Roca on es van haver de fer els de 2018. Amb l'excusa del 10è aniversari dels guardons, es porten fora de Girona. També per seguretat, ja que serà el primer cop amb la presència de l'hereva Elionor de Borbó

princesa elionor primer pla perfil GTRES

GTRES

Serà el seu primer discurs a Catalunya i amb algun fragment en català. Als 14 anys debutarà com a oradora al Palau de Congressos de Catalunya, prop de la Zona Universitària, a la part alta de la Diagonal. Dilluns 4 de novembre a les 6 de la tarda es farà el lliurament als joves premiats. Hi haurà cares conegudes contractades per l'acte: un dels mentalistes favorits del rei Felip, per a qui ha actuat en privat, obrirà la sessió: el mag Jorge Luengo. I una altra cara coneguda, Júlia Otero, moderarà una trobada amb els premiats. Hi haurà conferències a càrrec, entre d'altres, de Manuel Campo Vidal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Luengo (@jorgeluengomg) on

JÚLIA OTERO - ROBERTO LÁZARO_03

manuel campo vidal gtres

felip any judicial efe

EFE/ GTRES

Felip ho revela el dia que obre l'any judicial que enviarà líders indepes a la presó anys o dècades. Un mag amb una cella blanca causada per l'estrès, Otero, Campo Vidal i una ciutat blindada. Tot a punt perquè Elionor debuti a Catalunya com a princesa de Girona, lluny de Girona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat