Elionor Borbón Ortiz és la gran desconeguda. A punt de fer 15 anys a l'octubre, l'últim invent ha estat atribuir-li a la princesa un nòvio. Fals i inventat per un digital català. El fet que un diari argentí recollís la fake new ha ampliat la no notícia, com si una exclusiva d'aquestes dimensions la donés un portal a 10 mil km. Però La Razón, diari de propietat catalana (Planeta) publica quin és el veritable amor de la princesa. I no és un noi. 

elionor melena gtres

GTRES

Escriu Carmen Duerto: "El momento de las ilusiones, pretendientes y novios, llegará y estarán fuera del férreo control familiar. El verdadero amor de la heredera es su familia, en especial, su hermana, por la que siente especial predilección". L'amor més intens i pur d'Elionor és cap a la infanta Sofia. A Barcelona algú les va retratar juntes amb un mòbil en una foto mai vista:

elionor sofia ig

Instagram

Somrients, agafades pel darrere, còmplices. Una imatge inèdita que només es pot obtenir d'amagat ja que en els actes oficials Letícia obliga les filles a anar tibades com pals d'escombra. La Razón afegeix:  "Leonor vive una vida social casi limitada a su centro de estudios y su red de amistades se nutre, principalmente, de ahí y, efectivamente, el colegio es privado y elitista". La premsa de dretes no té pudor de reconèixer que el cercle íntim de l'hereva és elitista. I ratifica l'evidència: Letícia infantilitza la seva filla gran.

leticia mira elionor ep

EP

"Leonor ha sido una niña con aspecto más infantil que otras jóvenes de su edad, por ejemplo, su prima hermana, Irene Urdangarín, que solo se lleva cuatro meses con Leonor y son como la noche y el día. La hija de la Infanta Cristina ya está completamente desarrollada y luce atuendos acordes con las adolescentes de 15 años de ahora". El diari de Marhuenda compara el grau de maduresa física i mental de dues borbones adolescents i corrobora que Elionor en lloc de fer 15 anys sembla que en faci 10.

elionor irene gtres

GTRES

Joan Carles té vuit nets, quatre nois (Foilán, Juan, Pablo i Miguel) i quatre noies (Victoria, Irene, Elionor i Sofia). Elionor té bon ull: la més estimada és Sofia.