Elionor de Borbó farà a l'octubre 15 anys. La princesa ja és una adolescent, amb rumor de nòvios, però encara no hi ha imatges seves fumant, com la princesa holandesa Alèxia de la mateixa edat. No busquin la foto perquè els Serveis d'informació d'Holanda l'han fet retirar. La nena ha sortit rebel. En canvi Letícia ha optat per lligar curt l'hereva: Elionor només es relaciona amb companys d'escola i no surt de Palau més que amb els pares.

leticia nenes carrer gtres

GTRES

Un diari com El País aprofundeix en el seu vestuari infantilitzat d'Elionor mentre destaca la molt millor vestida infanta Sofia, més petita però que sembla més gran: "Leonor está en una edad complicada para vestir. Sigue optando por zapatos planos, sobre todo manoletinas. Sofía viste de un modo más desenfadado. Su mayor cambio en los últimos años ha sido en el pelo, porque han dejado atrás las trenzas, más infantiles, y se han soltado la melena, que llevan cada vez más larga (...) Leonor llevó un vestido de una colección de hace tres años de Hugo Boss, una de las marcas más usadas por la reina Letizia".

elionor mascareta GTRES

GTRES

La diferència amb altres princeses de la mateixa edat que Elionor va més enllà del tabac: Lea de Noruega es maquilla i Alèxia d'Holanda sembla el doble d'adulta, destinada a regnar. Unes fotos comparatives donen la raó al que insinua El País: només eliminant les trenetes no s'aconsegueix que una hereva deixi de ser una criatura.

elionor lea noruega

Elionor i Lea de Noruega

alexia holanda gtres

Alèxia d'Holanda

elionor efe

Elionor d'Espanya / EFE

infanta sofia primer pla gtres

Infanta Sofia / GTRES

Sabata plana, vestits neutres i lligada curt. Letícia ho té tot sota control. Sort que la segona en la successió juga a futbol, és més alta i més desimbolta. Posats a seguir tenint monarquia, la infanta Sofia fa més el pes com a reina d'Espanya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat