La princesa Elionor ha viscut una setmana molt especial. Dimecres va fer 13 anys, el mateix dia en el qual va 'estrenar-se' com hereva quan va pronunciar les primeres paraules en públic. Molts han aplaudit com va llegir l'article primer de la Constitució, encara que d'altres han aprofitat per menysprear-la... Opinions de tota mena davant aquest pas de gegant de la primogènita dels Reis.

I ara que tothom està parlant d'ella, ha sortit a la llum una fotografia que ha fet molta gràcia. Un diari de La Rioja ha sabut que la Princesa va visitar Santo Domingo de la Calzada en una escapada escolar que va durar del 16 al 19 d'octubre. Els alumnes de l'escola van recórrer algunes localitats del municipi i s'ho van passar d'allò més bé en unes colònies sense els pares.

elionor contenta  GTRES

GTRES

Doncs bé, sembla que la Princesa també hauria gaudit d'aquesta llibertat i hauria actuat com una més durant aquests dies. Molts veïns la van reconèixer mentre passejava amb els companys i quan va entrar a una cèntrica cafeteria.

Va ser llavors quan va protagonitzar una de les anècdotes del dia, i és que la cambrera que la va atendre ha explicat que Elionor va comprar uns dolços: "És una cara molt coneguda, perquè surt molt a televisió i als mitjans i de seguida em vaig adonar que era ella. Va comprar una capsa de bombons després de preguntar quin era el seu contingut, a més a més d'altres xocolatines".

La visita d'Elionor s'hauria organitzat gairebé en secret, per això, ja que els mitjans de la comunitat autònoma asseguren que ni l'Ajuntament ni l'alcalde ho sabien. Es menjaria la petita tots els bombons aprofitant que la mare no hi era? És conegut per molts que Letícia té les nenes sota una estricta i saludable dieta... 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat