La princesa Elionor està entrant en una època de la seva vida plena de canvis. Canvis que fan estar en alerta especialment la seva controladora mare, que si una cosa té, és voler tenir-ho tot sota control, decidint cada petita passa que facin les seves filles i no tallant-se gens ni mica. Que cal ser estricta? Doncs ho és. Tot sigui per mantenir Elionor i Sofia en una espècie de bombolla de sobreportecció perquè la princesa i la infanta s'exposin més del necessari... Però les nenes es fan gran, i mica en mica, tot allò pel que ella ha lluita pot començar a fer figa en zero coma.

Letizia y Leonor abrazo efe
Letícia i Elionor / Efe

Elionor ja no és una nena. Elionor és una adolescent, gairebé arribant a la majoria d'edat. Elionor ja vola sola i fa dos anys que és lluny de l'aixopluc constant de l'ala de la seva mare. Elionor fins i tot ja ha tingut alguns novietes, com el jove més gran que ella amb barba i dessuadora de l'internat de Gal·les on estudia o el príncep marroquí per qui ara sembla que bebe los vientos. Elionor es fa gran. I quan faci el 18 anys, molt probablement comenci a rebre entrenament militar, com va fer papi, i com correspon a qui en teoria serà algun dia la cap de l'estat i de les forces armades espanyoles. I quan això passi, hi haurà un canvi significatiu en el seu dia a dia que té atemorida la seva mare. Ja se sap que una de les obsessions de Letícia és l'alimentació: molta sopa de bledes, res de brioxeria industrial, res de dolços, res de fregits, res que no siguin verduretes, cremetes, fruiteta i nutrients. En definitiva, que menjar amb ella ha de ser tan divertit com depilar-se els pèls del cos amb unes pinzes, pèl a pèl.

sopa acelgas
La família reial sopant sopa de bledes / @CasaReal

A>questa imatge de tots quatre sopant sopeta de bledes ja és història. Que no vulgui saber Letícia que s'ha crospit Elionor aquest temps lluny de Zarzuela, a l'UWC Atlantic College. Doncs que Letícia es vagi preparant perquè venen corbes. Alguns portal especialitzat en alimentació incideix en que d'un temps ençà, Elionor ha tingut una dieta més distesa de l'habitual quan quan era sota l'estricta lupa de la seva mare. Però continua mantenint allunyats segons quins aliments... Però què passarà quan comenci la formació militar?: "que deberá comer como hasta ahora no lo ha hecho". Una rutina militar que implicarà que a partir d'ara, "por ejemplo las patatas y las pastas serán parte de las comidas que ahora tendrá en su mesa la princesa Leonor"... Elionor, posant-se fins el cap de munt de pasta. I Letícia tremolant davant la perspectiva que es presenta.

Letizia y Leonor EFE
Letícia i Elionor EFE

"En total, a un cadete le sirven en todo el día un promedio de 3.000 a 4.000 calorías para poder renovar la energía que se pierde con los ejercicios", diuen a Mui Kitchen. Com afectarà això a la dieta de la princesa? La seva mare ja tremola pensant en com fer-s'ho per mantenir sota el seu habitual control els hàbits alimentaris que tindrà la seva filla d'aquí a no res.