La foto més buscada de l'estiu no és la de Letícia en bikini, ja existeixen vàries de quan era princesa i ara, més operada que aleshores, serà difícil que se la deixi fer. La foto més buscada són dues: Elionor en biquini i Elionor fent-se un petó a la boca amb el seu nòvio. La princesa és una adolescent a punt de fer 17 anys, alta, rossa, guapa, llesta i rica. I amb un detall, heretarà un Estat. Amb aquest currículum, era de preveure que els nois del seu internat a Gal·les anirien bojos per seduir-la. I ha passat. El nòvio d'Elionor ja ha estat a Madrid per conèixer la seva família política: la Família Reial.  Les xarxes socials ja han publicat la foto. 

Leonor verano 2022 bolso EFE
Elionor amb bolso a Palma, EFE
Nòvio de Leonor RR.SS.
Nòvio d'Elionor amb Felip i Letícia RR.SS.

La parella d'Elionor ja ha aparegut a les xarxes socials. És un noi morè, amb barba, més gran que la princesa, d'un o dos cursos per sobre d'ella, d'aspecte hipster i amb trets facials molt telegènics. Un paio guapo. La foto de la parella és la més buscada i ara els paparazzi ja saben que Elionor i el nòvio, que alguns diuen que és brasiler, estan junts de vacances. Ho revela la gran Pilar Eyre.

Familia Real pasea por Palma 2022 GTRES
Família Reial passeja per Palma  GTRES

Escriu Pilar Eyre al seu blog de Lecturas: "Dicen que este verano a Felipe y Letizia se les ha añadido el ‘boyfriend’ de Leonor, que un gran amigo les ha prestado su barco para que se perdieran por las islas Eolias, partiendo del puerto de Lipari...". Una travessia romàntica a bord d'un veler, o d'un iot, per aigües del nord-est de Sicília. Bucòlic, lluny de paparazzis a alta mar i amb el nòvio de la maneta. Elionor enamorada.

Elionor palma 2022 efe
Elionor a Palma estiu 2022 EFE

Del nòvio hi ha una foto fugissera i poques dades. El misteriós jove és el primer amor de la princesa, si més no de forma oficiosa. El xicot és un curs més gran que ella, i en acabar el batxillerat pot ser que continuï els estudis en un altre centre. El que sí està clar és que hi haurà distància entre tots dos perquè el noi té doble nacionalitat: brasilera i estatunidenca. Havien de muntar un pla per veure's durant l'estiu, a Madrid o Mallorca, o la cosa es pansiria sense remei. Solventat: junts de vacances pel Mediterrani. La foto més buscada. Els paparazzi ja estan volant cap a Itàlia. La imatge val moltes desenes, potser centenars, de milers d'euros.

Letícia i Elionor a Palma EFE
Letícia i Elionor a Palma EFE

Eyre remata amb el secretisme habitual dels viatges de Letícia cada agost: "Letizia ha continuado con sus viajes incógnitos y, por consiguiente, las hipótesis y falsas leyendas se desatan cada verano: una borrosa fotografía en Chichen Itzá provocó la noticia de que habían estado allí, cada tanto alguien los había visto en Finlandia, en Croacia, en resorts de lujo, en la costa turca... Muchas veces se contó la fábula de que unos españoles estaban comiendo en cualquier lugar del mundo y de repente llegaba a la mesa una botella de champagne francés de parte de los entonces príncipes de Asturias a cambio de que no contaran dónde estaban. Rumores que nunca se han confirmado, porque ni ellos ni nadie de su entorno han soltado prenda y si no hay foto, no se sustenta la noticia.". La foto del milió d'euros. Elionor i el primer petó.