La princesa está triste. ¿Qué tendrá la princesa?, que es preguntava Rubén Darío. No sabem què tindrà, però sí sabem què no té: nòvio. Segons sembla, l'hereva espanyola torna a no tenir parella després que ho deixés estar amb el jove guapot i amb barba amb qui se la va veure de passada el passat estiu, amb dessuadora del centre on està estudiant la filla dels reis a Gal·les. Un jove més gran que ella, que ja hauria abandonat l'internat, i que ara, per culpa de la distància i la separació, ha posat el punt i final a la relació. "Dicen que este verano a Felipe y Letizia se les ha añadido el ‘boyfriend’ de Leonor, que un gran amigo les ha prestado su barco para que se perdieran por las islas Eolias, partiendo del puerto de Lipari...", deia d'ell la gran Pilar Eyre.

Nòvio de Leonor RR.SS.
L'exnòvio d'Elionor, amb Letícia i Felip / RR.SS.

Després es va parlar d'un altre jove que hauria ocupat el cor de la princesa substituint el jove brasiler-nordamericà de la foto. Descartat el barbes, l'esmentada periodista i escriptora posava damunt la taula un altre possible pretendent: "Me dicen que está intercambiando correspondencia, que está así como muy ilusionada, fotos y tal, con el hermano de una compañera suya, de otra alumna. Es un chico que no está estudiando en el colegio, que ya está en la universidad, en Oxford o Cambridge, es inglés, y parece que tiene una relación romántica". De moment, una cosa a favor té la jove Borbó: que a la seva mare Letícia ja li està bé que vagi de flor en flor, juga a favor de obra amb que la seva filla tingui diferents novietes. Per què? Perquè explica Eyre que "Letizia es partidaria de las relaciones prematrimoniales, porque esto pesa mucho en el matrimonio".

Elionor i Letícia poble asturià 2022 GTRES
Elionor i Letícia / GTRES

Per qui batega ara el cor d'Elionor? La premsa del cor no veu l'hora que es presenti a Zarzuela de la mà d'algun jove, i que no li faci res mostrar-lo davant dels ciutadans i les càmeres. Veurem quan arribarà aquest moment. Però ara, un altre nom sona amb força a totes les travesses. "La hermana de Sofía se encuentra nuevamente ilusionada y esta vez como que sí es en serio por un detalle que la delató públicamente", escriuen a Voces Críticas. I posen nom i cognoms: "ahora se piensa que es Moulay Hassan, príncipe de Marruecos, quien ha tocado el corazón de la futura reina". Un jove a qui saludaven en aquesta recepció els seus, qui sap si futurs sogres, en una visita a Rabat fa uns anys.

DL u427091 007
Moulay Hassan, amb els reis Felip i Letícia / GTRES
DL u427090 010
Moulay Hassan / GTRES

Fonamenten els rumors en un detall que es va veure al coll de la princesa en una de les seves visites recents a Espanya. Un penjoll daurat que va lluir l'hereva i que posava la paraula "Amor" escrita en àrab i que ara està sonant amb força que podria haver estat un obsequi del fill del rei Mohamed VI. En el seu dia, quan la van veure amb això posat, el personal es va esvalotar de mala manera. Els estudiosos de la imatge de la família reial, a més, estaven encuriosits perquè es desconeixia de quina marca és el penjoll: "resulta imposible saber a qué firma pertenece el collar de Leonor, ya que existen cientos de versiones de este collar con la palabra 'amor' en árabe", escrivien.

penjoll arab elionor
 
elionor penjoll
Elionor / GTRES

És bo recordar que des de ben petites, tant ella com la seva germana Sofia han rebut classes d'àrab, llengua que parlen, com va demostrar la princesa de Girona l'any 2019, quan va pronunciar unes paraules per donar-li l'enhorabona a una de les premiades... Seran Elionor i Moulay Hassan la nova i flamant parella de royals? Estarem atents. Sobretot, als nous complements que vagi lluint Elionor, per si indiquen alguna pista.