Els més optimistes vaticinaven que enguany a la Catedral de Palma tot serien bones cares. Els més monàrquics albiraven un exhaustiu treball protocolari per evitar que es repetissin imatges vergonyoses com la de la reina Letícia esbroncant la sogra i netejant-li el petó de l'àvia del front de la infanta Sofia. Però amb Letícia tot és possible. Per això, aquest 2019 el lleig de la reina ha estat més sibil·lí, però igual de significatiu, quan sota el plugim balear la reina va mantenir fora de l'aixopluc del seu macroparaigua l'emèrita.

leticia sofia palma 2019 gtres

GTRES

Mica en mica van agafant volada d'altres imatges que es van viure diumenge davant la catedral. I n'hi ha una que està protagonitzant la majoria dels memes a la xarxa i que té com a protagonistes, precisament, dues de les de l'any passat. Aquest any no hi ha hagut petó de iaia al front que després passés a netejar a correcuita la mare de la criatura. Però les dues Sofies han immortalitzat una imatge curiosa, amb l'àvia dient-li alguna cosa a cau d'orella a la infanta homònima.

sofia elionor i sofia palma gtres

Què li hauria dit? Elles dues ho saben. La imaginació, però, de la xarxa, s'ha desfermat:

Potser la Catedral de Palma serà la pedra a la sabata de la monarquia. Però a la xarxa li dona la vida cada vegada que la família reial agafa un vol cap a les illes.