Palma 2 ja té la seva foto per ensorrar la Corona. Palma 1 (la missa de Resurrecció de 2018 a la Catedral de Palma) va tenir diversos moments tensos, amb Letícia humiliant la seva sogra Sofia per impedir-li fer-se una foto amb les seves netes Elionor i Sofia. Enguany la premsa afí ha ocultat una altra imatge icònica. Ha estat la Pilar Eyre la que destapa que sota l'aparença de cordialitat, Letícia segueix destil·lant bilis contra Sofia:

leticia paraigua GTRES

GTRES

A Mallorca plovia i la reina es va fer demanar un paraigua gegant, king size, mai millor dit, sota el qual podia aixoplugar fins a quatre persones. Però Letícia només protegeix de la pluja les seves filles, a ella mateixa i a una altra acompanyant que passava per allà. Sofia es mulla com un pollet sota el xirimiri balear. La xarxa no perdona la reina Letícia:

leticia paraigues efe

EFE

"Trepa", "mezquina", "barriobajera", "pueblerina", "inhumana", "maleducada", "Sin empatía", "no me representa"... els súbdits estan sulfurats contra un gest que parla sol. Qui necessitarà aviat un paraigua serà Letícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat