L'entrevista de Corinna, l'amant més famosa de Joan Carles, a Eduardo Inda no ha ofert nous titulars. Repeteix el que ja havia dit en àudios filtrats però ara de cara (molt operada) i veu: la màquina de comptar bitllets a Zarzuela, Felip enriquint-se amb diner negre, o que se sap amenaçada de mort pels serveis secrets i que la Família Reial ho sabia tot. Al cas Urdangarin Corinna furga més perquè els delictes estan provats.

corinna cristina urdangarin joan carles GTRES

Corinna i Urdangarin junts a Barcelona, GTRES

Joan Carles li va demanar a Corinna que col·loqués el seu gendre però Urdangarin ho va desestimar perquè a la feina que li oferien cobraria poc. Va preferir robar 6 milions d'euros públics amb Nóos, la seva entitat sense ànim de lucre (sic). Joan Carles coneixia la trama corrupta del marit de la infanta. Ara Corinna en dona més detalls: "La Casa Real estaba al tanto de lo que ocurría. El CNI estaba copiando los registros informáticos (del Instituto Nóos) cada mes".

cristina i urdangarin GTRES

Urdangarin de permís i la infanta encantada, GTRES

La novetat no és només que els governs d'Espanya ho sabien, via espies del CNI, sinó que els Borbons van voler que al banc dels acusats hi assegués Corinna en lloc de la infanta Cristina, com a còmplice d'Urdangarin: "Quisieron que yo fuera el chivo expiatorio en el caso Urdangarin. Me di cuenta de que la familia había conspirado para utilizarme, una mujer inocente, para sustituir a su hija. Empecé a tener muchísimo miedo. Me di cuenta de que la familia podía ser muy peligrosa, de que en el momento en que su imagen o su situación se viera amenazada, no dudarían en usar sin más a un inocente y en tratar de implicarlo falsamente".

joan carles ombra

Joan Carles movent-se en les ombres, GTRES

Joan Carles com Vito Corleone a la boda de la seva filla. Mou tots els fils, traeix la seva amant i planifica enviar-la a la presó en lloc de la seva filla petita Cristina. Podria haver estat pitjor: a El Padrino la família assassina el gendre.