Corinna ha tornat a parlar. La princesa ha reaparegut davant les càmeres per tornar a buidar el pap i aportar noves revelacions sobre els Soprano, perdó, sobre els Borbons. Però pel que ha dit, no costa gens imaginar-se el rei Joan Carles amb batí, a l'estil de l'icònic personatge popularitzat per James Galdolfini.

corinna joan carles face off

Corinna i Joan Carles (GTRES)

L'amant de l'emèrit ha concedit una entrevista pel diari d'Eduardo Inda i la primera impressió ens l'hem dut, no pel que ha dit, sinó per com estava l'aristòcrata. Visiblement operada, amb unes dosis extra de bòtox, Corinna ha aparegut davant les càmeres d'OK Diario amb uns pòmuls i amb uns llavis molt inflats, fruit de visites recents a quiròfan.

tuit ok diario corinna entrevista

Després, Corinna s'ha quedat a gust. Ha rebut Felip, de qui diu que "no pot dir que no té res a veure amb això si se n'ha beneficiat tota la vida. Així que penso que aquí hi ha el problema", assegura haver vist la màquina de comptar bitllets i no té por d'esbombar tot el que sap, tot i les amenaces rebudes i tot i que pinta Joan Carles com algú que, després de ser encantador amb ella i regalar-li molts milions, "es va tornar contra mi d'una manera cruel i agressiva. Em provoca una enorme tristesa i confusió perquè encara no entenc per què va canviar així".

Joan Carles Corinna fill BBC

Joan Carles, Corinna i el fill d'ella (BBC)

Un Joan Carles que va passar de ser el campechano a algú que, com Vitto Corleone, perdono, pero no olvido. Un rei amb comportaments mafiosos, apuntant en una llibreteta els noms d'aquells periodistes díscols que parlaven més del compte amb termes negatius sobre ell i sobre els Borbons.  "Sempre deia: 'Dona noms i ens n'ocupem'"... Un Joan Carles rancuniós i obsessionat a fer silenciar l'escàndol de corrupció que amagava:

Estarem atents a noves remeses. La cosa promet tant o més com el cas Mainat