La primogènita de Rainier III i Grace Kelly, Carolina de Mònaco, ha experimentat una vida plena d'emocions i esdeveniments significatius. Tanmateix, en l'actualitat, gaudeix d'un estil de vida més tranquil i còmode, especialment des de la tornada de Charlene al Principat i la seva reincorporació a les seves responsabilitats com a princesa consort. Carolina va assumir aquest paper després de la mort de la seva mare i el va reprendre de manera no oficial durant l'absència de la seva cunyada.

Ara bé, és de coneixement públic que la família principesca, composta per Albert, Charlene i els seus bessons, Jacques i Gabriella, resideix al Palau Grimaldi. Encara que han circulat rumors sobre la possibilitat que Charlene resideixi fora del Principat quan no té esdeveniments oficials a la seva agenda, això és un assumpte a part. Però, on resideix i gaudeix del seu temps de pau Carolina de Mònaco? Resulta que la germana d'Estefanía de Mònaco i Albert II de Mònaco troba el seu refugi a la Vil·la Clos-Saint Pierre, un enclavament distant dels focus i les mirades curioses.

Un santuari lluny dels focus: la Vil·la Clos-Saint Pierre

Situada al cor de Mònaco, en una zona serena i pintoresca, la Vil·la Clos-Saint Pierre ofereix vistes panoràmiques al mar i al palau principesc. Per a Carolina de Mònaco, aquesta residència no només representa un lloc de descans, sinó també un santuari ple de records familiars i moments especials compartits amb els seus éssers estimats, ja que va ser un regal del seu pare, Rainier III de Mònaco. Allunyada de l'agitació de la vida diària i envoltada de la bellesa natural de Mònaco, la Vil·la Clos-Saint Pierre s'erigeix com un oasi de pau on Carolina pot gaudir de la serenitat i la calma que tant necessita.

Villa de Carolina de Mónaco
Villa de Carolina de Mónaco

Explorar els secrets i curiositats d'aquesta luxosa residència no és tasca fàcil, ja que es tracta d'una mansió discretament oculta en una de les zones més serenes de França. Encara que la princesa Carolina de Mònaco compta amb altres propietats en llocs com París o Provença, la Vil·la Clos-Saint Pierre és la seva residència oficial al Principat, on passa la major part de l'any.

Un oasi de luxe i comoditat: els secrets de la mansió

La Vil·la Clos-Saint Pierre, una residència luxosa d'estil Belle Époque, està estratègicament ubicada al cor de Mònaco, propera al Museu Oceanogràfic, els jardins de Saint-Martin i l'icònic Palau Grimaldi. Allunyada de les grans vil·les de la Riviera, aquesta propietat es troba a Mònaco Ville, una zona tranquil·la amb tot just 2,000 habitants, entre Fontvieille i La Condamine. Per proporcionar més comoditat i privacitat a la seva família, la princesa ha integrat dues cases veïnes de la propietat original, creant així un espai únic on cada membre pot gaudir del seu propi espai. Envoltada de murs de pedra i vegetació, la vil·la es distingeix pels seus tons pastel i el seu estil acollidor, sent considerada una de les residències més boniques de la Costa Blava.

Davant la badia de Mònaco, la vil·la ofereix impressionants vistes i compta amb almenys sis habitacions, tres salons, una biblioteca, múltiples sales d'estar i menjadors, una àmplia cuina, una piscina i un extens jardí. Les habitacions són espaioses i lluminoses, decorades amb elegància i classicisme mitjançant la combinació de mobles antics i obres d'art. A més, Carolina de Mònaco disposa d'una suite privada amb vista al mar Mediterrani.