La Salle des Étoiles del Sporting de Montecarlo ja està a punt per celebrar una nova edició del tradicional Ball de la Rosa de Mònaco. L'esdeveniment més top, juntament amb la Gala de la Creu Roja, i que compta amb organització directa royal: Carolina de Mònaco, la germana del príncep Albert II. La llista de convidats és de primera categoria, també en l'apartat d'extravagàncies: l'any passat, per exemple, amb la presència d'Isabel Pantoja. Un peix fora de l'aigua, però que va tenir la foto que buscava. Engunya hi ha una altra representant espanyola: Ágatha Ruiz de la Prada. La dissenyadora, acompanyada del seu nòvio, podrà compartir els seus problemes amb la justícia per la famosa piscina de Mallorca. Això, clar, sempre que algú li pari atenció. Perquè sembla que tothom estarà pendent d'una altra convidada: no, no és la Charlene, famosa per saltar-se la cita. És Carlota Casiraghi, filla de la Carolina.

La Carlota, de 37 anys, és la soltera d'or, brillants i tota mena de pedruscos de la gresca. Acaba de separar-se del marit, el productor de cinema Dimitri Rassam, pare d'un dels seus 2 fills. Una notícia que va agafar tothom a contrapeu: els rumors de separació a Mònaco semblaven reservats per als sospitosos habituals, Albert i Charlene. La relació matrimonial feia aigües des de fa temps per manca d'implicació, amb alguns retrets públics que han acabat per segellar la fi de la història. El cop va ser un bon disgust per a Carolina, la mare de la princesa. Un més, després dels desafiaments d'Estefania, la seva germana, aliant-se amb la detestada cunyada Charlene

Carolina de Mónaco y Carlota Casiraghi Baile de la Rosa 2023 GTRES
Carolina de Mònaco i Carlota Casiraghi al Ball de la Rosa 2023 / GTRES

La situació sentimental de la filla d'Stefano Casiraghi, però, ha tornat a patir modificacions de rellevància. Sembla que el seu cor torna a estar ocupat. No ha perdut el temps, tampoc els seus pretendents. Concretament un, Nicolas Mathieu, escriptor d'èxit, pare separat, guapo i de 45 anys. És l'home que ha acabat amb les aspiracions dels seus nombrosos rivals, però queda el pas definitiu: presentar-se en societat. Que ho fessin al Bal de la Rose seria, directament, una fantasia. I veient com està el panorama royal últimament, més semblant a històries de terror que a contes de fades, s'agrairia un petit esforç. 

Nicolas Mathieu Youtube
Nicolas Mathieu / Youtube

El misteri i l'expectació per saber si Carlota anirà acompanyada del Nicolas i acaben tancant, literalment, 'el garito' com ja va fer la princesa l'any passat, és màxima. Aquella escena a la pista de ball, cantant i ballant el tema 'Paper Plane' de M.I.A., com si fos el tancament del Sònar, va ser impagable. Ara volem una segona part, més romàntica. Està a les seves mans. Nicolas, ara o mai. Que estan formant cua. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!