La paraula ruptura torna a ser la gran protagonista dels royals de Mònaco. Fet que, evidentment, fa venir al cap dos noms de sospitosos habituals: el príncep Albert II i la seva dona, la princesa Charlene. Hem perdut el compte de la quantitat de vegades que s'ha anunciat la seva separació, crisis, desaparicions i fenòmens estranys. Tanmateix, el matrimoni continua endavant, i en aparent bona salut. L'exnedadora sud-africana, que acaba de celebrar 46 anys amb una festa majúscula, té pau amb el marit i sintonia amb la cunyada Estefania. Per una vegada el que li preocupa no és la seva vida sentimental, sinó un escàndol econòmic sobre les seves despeses estratosfèriques. Pecatta minuta. Perquè ni ella ni l'hereu de Rainier estan involucrats en la revelació de la revista francesa 'Voici'. L'enemiga de Charlene, la Carolina, està involucrada. I impactada. Un altre regal d'aniversari enverinat. 

Parlem de la seva filla, la princesa Carlota Casiraghi. Icona de moda, musa i personatge que representa la pompa i el glamur de tota la vida a Montecarlo, se separa del seu marit, el productor cinematogràfic Dimitri Rassam. Portaven 5 anys de casats, 2 més de relació i tenien un fill en comú, Baltasar, nascut el 2018. El segon descendent de la Carlota, que també va tenir el Rafael amb l'humorista Gad Elmaleh 5 anys abans. Tot semblava anar perfectament entre ells en tots els terrenys: no només el sentimental o familiar, també havien arribat a treballar junts. La royal va coproduir una pel·lícula amb ell, debutant en el món del setè art. Una experiència que en Dimitri valorava molt positivament, afirmant que repetiria: "¿Por qué no? Una película nace de un deseo sincero y de una alineación de los planetas. Carlota inició este proyecto al que luego me uní. Evidentemente, no dejaría de considerar otra de sus ideas cinematográficas", llegim a 'Vanitatis'.

Charlotte Casiraghi Dimitri Rassam GTRES
Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam / GTRES

La Carlota, però, ha dit prou. Una discussió d'alt voltatge ha significat el punt final. No suporta ni suportarà més el camí que està seguint la seva relació. Una font pròxima a la filla del difunt pilot Stefano Casiraghi revela que el tipus de vida del productor de 'Els Tres Mosqueters' ha matat la història d'amor. "En Dimitri, que s'ha convertit en un dels majors productors francesos, passa el temps treballant. No tenien vida familiar, era pesat per a ella". I qui diu vida familiar no es refereix, segurament, només a la cura i preocupació per la canalla. La frase indica una distància que inclou el dormitori i la intimitat conjugal. S'ignora si en Dimitri jugava fora de casa, però no descartin que a partir d'ara s'obri la veda i s'esbudelli cada pam de les zones més privades de la seva relació. A Mònaco en saben molt, són llegendes en la matèria. 

Charlotte Monaco Voici
La Carlota se separa / Voici

És ben cert que la notícia agafa per sorpresa, i no només per no tractar-se de la sempre dubtosa relació del seu tiet Albert i la Charlene. També perquè les aparicions públiques de la parella a catifes vermelles, esdeveniments i entrevistes no feien presagiar aquest desenllaç. Però clar, ara llegint entre línies, tot canvia. "Estic molt orgullós de la meva dona, però mai s'ha de reduir tot així. Ella és el meu millor suport i és molt important, però no crec ser gaire original dient això. Tinc molta sort de tenir una dona meravellosa i uns fills meravellosos". De meravella, a expulsat. Carlota se n'ha atipat, que passi el següent, no li mancaran pretendents. Pobra Carolina, la veritat. Ella volia un divorci, però segur que no era aquest. Quina ratxa.

Carolina Charlotte Dimitri GTRES
Carolina i Carlota de Mònaco amb Dimitri Rassam / GTRES
Charlene Estefania beso GTRES
Charlene i Estefania de Mònaco / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!