Sembla que els Windsor no tenen tranquil·litat quant a membres de la família es tracta. Un dels seus més grans conflictes rau en les decisions que han pres els ducs de Sussex, tanmateix, aquest ara no és el seu únic problema, ja que el seu germà, el príncep Andreu, planeja fer una entrevista reveladora. El tercer fill de la reina Isabel II té el propòsit de reivindicar-se i netejar el seu nom concedint una entrevista a una estació televisiva nord-americana per l'escàndol que va protagonitzar amb Virginia Giuffre.

D'acord amb Music Mundial, el duc de York vols alçar la seva veu i explicar la pròpia versió dels fets i tot el que li ha passat en els últims dos anys, incloent la pèrdua del seu treball, títols nobiliaris i militars, i el seu departament en Buckingham, una cosa que pogués afectar la imatge de la corona, tal com ho va fer el docusèrie Meghan & Harry de Netflix i el llibre 'Spare'. Així mateix, presumptament Andreu també ha conversat amb advocats sobre la possibilitat d'anul·lar l'acord amb Giuffre, i d'aquesta manera enfrontar la possibilitat d'anar a la cort.

Una altra raó que li podria causar por a l'actual monarca anglès sobre les declaracions del seu germà és perquè Andreu està indignat a causa de les decisions que s'han pres dins de la família cap a ell: el duc de York no ha estat considerat per a la cerimònia de coronació prevista per al 6 de maig i, a més, ha estat forçat a mudar-se a Frogmore Cottage, l'habitatge des d'on havia desallotjat Meghan Markle i el Príncep Harry. Hem de recordar que el príncep Andreu no és aliè a les entrevistes televisives, ja que la seva exesposa, Sarah Ferguson, va ser la primera integrant de la reialesa en acudir al set d'entrevistes amb Oprah Winfrey després del seu divorci amb el príncep.

De la mateixa manera, l'any 2021, els ducs de Sussex també van donar una controvertida entrevista amb la celebritat de la TV nord-americà on, entre altres coses, van acusar de racisme a membres de la reialesa. Encara que fins al moment l'entrevista del príncep Andreu no ha estat confirmada, la reialesa no pot negar la preocupació que això els pot generar per l'impacte que podria tenir en la imatge de la monarquia, especialment després de la polèmica que va envoltar a les entrevistes anteriors. Mentrestant, el duc de York espera poder explicar seva versió dels fets i netejar el seu nom.

Herència de la reina Isabel II

Segons alguns mitjans, Andreu estaria "desesperat" i "desconcertat" perquè el rei Carles III no ha compartit fins ara la fortuna de la seva mare, que està estimada en més de 650 milions de lliures esterlines, tal com recorda el Daily Mail. El mitjà va esmentar que la fortuna de la reina havia passat directament "de monarca a monarca" perquè aquesta era la forma més eficient fiscalment de transferir-la, ja que no es paga impost de successions sobre els actius que es mouen d'un sobirà a l'altre. "Però això significa que cap dels altres fills de la reina, inclosos Anne i Edward, no han rebut diners". És important destacar que el príncep Andreu va perdre el seu finançament públic quan va renunciar com a membre de la reialesa per acusacions d'abús sexual.