Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, torna a ser notícia. Acaba de viure una desagradable experiència al seu nou barri, el de Chamberí. Poques setmanes després d'anunciar-se que havia trobat casa aquesta zona bien de la capital d'Espanya, en acabar la seva estada en un pis tutelat per problemes de salut mental, ja ha estat víctima d'un assalt. La història, explicada en exclusiva per la nova incorporació a 'Ni que fueramos shhhh', Javier de Hoyos, té elements cinematogràfics. Una pel·lícula. Per a la pobra Carla, òrfena de mare des dels 6 anys, es tracta d'una de miedo. I en el millor moment de la seva vida, amb feina, independència i amistats. Mai no la deixen somriure, la veritat. 

La situació, explicada per un testimoni anònim al nou Sálvame, ha estat la següent: Vigo viatjava en metro i, en la parada d'Iglesia, al seu nou barri, un paio en xandall i tapat amb una gorra li ha estirat el mòbil, robant-lo per la força i sortint cames ajudeu-me. La Carla, en xoc, ha començat a xisclar, a plorar i a demanar auxili. El lladre s'enduia el telèfon, una situació molesta per a qualsevol mortal, però que a Zarzuela li pot preocupar força per motius obvis: hi ha grups de Whatsapp amb els cosins que són potencial dinamita. Material sensible. La neboda reial ha estat assistida pels vianants, i alguns l'han reconeguda, tranquil·litzant-la. "Sé quién eres, sé quién eres". 

@just._.carlaa

 

♬ PIRULÍ - DeTeresa
Robo Carla Vigo Quickie
Roben Carla Vigo / Quickie

El programa ha parlat amb la víctima, que ha ofert la seva pròpia versió dels fets. La cosa empitjora: l'assaltant l'havia perseguit des que va sortir del seu domicili, i va esperar el moment oportú per executar el temut tirón. Hi ha final feliç, però: el paio ha estat enxampat per un senyor, al que Vigo qualifica d'heroi, que ha sortit corrent fins a atrapar-lo i recuperar el terminal. Se'ns acaben les crispetes amb tanta acció. Després la policia, "que pasaba por allí" segons el testimoni anterior, va acabar de fer la feina capturant-lo. O això diu Vigo, el testimoni i el programa, que no ens ha quedat clar del tot. Només que Letícia respira. No hi ha filtracions. Això sí, la Carla "tiene miedo a salir a la calle"

Carla Vigo Qickie
Carla Vigo / Quickie
Letizia EFE
Letizia / EFE

El programa ha obviat les teories més sospitoses sobre la intenció del robatori a una persona tan singular i adscrita el món royal, deixant-lo en un senzill episodi relacionat amb la inseguretat ciutadana. La taula d'experts ha debatut sobre el tema, que són moltes hores de directe i s'han d'omplir. Ens detindrem, com a resum, en una reacció que paga la pena: la de Belén Esteban, una reina de la moderació: "Les meten burundanga a los abuelos en los portales para robarles. Está la ciudad que ni parece España. ¡Cómo está España!" El nou 'Sálvame' ja és aquí. I tant que sí. 

Belen Esteban Youtube
Belén Esteban / Youtube

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!